Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.
Cauta:

Contactati-ne ACUM!
(+40) 021.330.43.02
Klasstour pe Yahoo Klasstour pe Skype Agentia de turism Klasstour


Newsletter
Fiti la curent cu ofertele de vacanta. Abonati-va la newsletterul nostru si primiti cele mai bune oferte direct in email.
Aboneaza-te!
Booking.com
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Comanda
Litoral 2018 Bulgaria - Albena
Litoral 2018 Bulgaria - Albena
Litoral 2018 Bulgaria - AlbenaLitoral 2018 Bulgaria - AlbenaLitoral 2018 Bulgaria - Albena
de la 19 Euro
/persoana

Litoral 2018 Bulgaria - AlbenaPopularitatea litoralului Bulgaresc al Marii Negre a fost in continua crestere in ultimii ani. Industria turistica din Bulgaria a cunoscut si ea o crestere considerabila, ajungand una din principalele surse de venit ale bugetului de stat. Oferta de litoral din Bulgaria este orientata catre clientii cu bugete de vacanta mai reduse, oferind o alternativa ieftina statiunilor din vestul Europei insa cu o calitate a serviciilor ce nu cade mult sub cele vest Europene in statiunile de top din Bulgaria, cum ar fi Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Duni.

Plaja este asemanatoare celei de pe litoralul Romanesc avand nisipul fin, iar intrarea in apa este lina in majoritatea statiunilor de pe litoralul Bulgaresc. Clima este si ea asemanatoare celei de pe litoralul Romanesc cu temperaturi medii in timpul verii de : 27 ° C in aer si 24 ° C in apa de mare.

LISTA HOTELURI:                       
INFORMATII GENERALE SI CONDITII DE REZERVARE
NOUTATI ALBENA 2018. 5

HOTEL PARADISE BLUE 5*
HOTEL FLAMINGO GRAND 5*
HOTEL FLAMINGO 4*
HOTEL KALIAKRA 4*
HOTEL KALIAKRA MARE 3* (ex Dobrotitsa)
HOTEL GERGANA 4*
HOTEL LAGUNA BEACH 4*
HOTEL LAGUNA GARDEN 4*
HOTEL LAGUNA MARE 4*
HOTEL MALIBU 4*
HOTEL ARABELLA BEACH 4*
HOTEL PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB 4*
HOTEL PRIMASOL RALITSA SUPERIOR & SUPERIOR GARDEN 3*
VILE PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB 4*
HOTEL VITA PARK 3*
VILE VITA PARK 3*
HOTEL SLAVUNA 3*
HOTEL MURA 3*+
HOTEL SANDY BEACH 3*
HOTEL BORYANA 3*
HOTEL ELITSA 3*
HOTEL NONA 3*
HOTEL .COM 3*
COMPLEX ORHIDEYA 3*
COMPLEX MAGNOLIA 3*
VILE MAGNOLIA 3*
HOTEL AMELIA 3*
HOTEL DOBRUDJA 3*
HOTEL KALIOPA 3*
HOTEL ALTHEA 3*
HOTEL KOMPAS 3*
HOTEL PANORAMA 2*
HOTEL OASIS 2*
 

INFORMATII GENERALE SI CONDITII DE REZERVARE

 • Taxa de statiune: 1,5 euro/ adult/ zi; 0,75 euro/ copil/ zi 2 - 11,99 ani;
 • Check-in-ul se face incepand cu ora 14:00 (si se intra cu snack-uri la All Inclusive si cu cina la Demipensiune si se iese cu pranzul) si check-out-ul cel tarziu la ora 12:00;
 • Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
 • In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 • Hotelurile isi rezerva dreptul de a percepe la momentul check-in-ului un depozit de 50 eur/camera/sejur pentru posibile pagube cauzate de turisti. Depozitul se returneaza la check-out daca nu se inregistreaza pagube.
 • Clasificarea hotelurilor este data de partenerul bulgar, fiind bazata pe bazata pe criteriile de clasificare locale si poate sa difere de categoria oficiala. Acestea difera de la o tara la alta.
 • Vederea la parc sau la mare a unei camere poate fi partial blocata de vegetatie; vedere la parc se refera la orice alta vedere diferita de vederea directa sau partiala la mare. Vederea la mare nu inseamna intotdeauna ca din camerele respective se poate vedea marea. In aceasta categorie sunt incadrate camerele care au vederea in directia marii. Vederea efectiva a marii depinde de amplasarea hotelului fata de mare, de arhitectura acestuia, de pozitia unor eventuale corpuri din complexul hotelier (terase, restaurante, alte corpuri de hotel) ce sunt situate in fata camerelor, de inaltimea copacilor aflati in  apropierea camerelor, de etajul unde sunt amplasate camerele.
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
 • Datele de nastere (corecte) ale copiilor trebuie transmise obligatoriu odata cu rezervarea.
 • Nota: Responsabilitatea pentru corectitudinea datelor transmise (nume/prenume turisti, data nasterii - in cazul copiilor, check-in, check-out, hotel, tip camera, nr. oferta speciala sau Early Booking), apartine in totalitate solicitantului. Daca se constata neconcordante intre rezervarea transmisa catre noi si datele reale ale turistilor, diferentele de tarif aparute ca urmare a corectarii revervarii se vor factura ulterior si vor fi suportate de catre solicitant. Verificarea datelor din documentele de calatorie ale turistilor intra in atributiile solicitantului; acesta raspunde direct pentru veridicitatea lor.
 • Ofertele speciale nu se aplica la rezervarile deja confirmate, ci sunt valabile doar pentru rezervarile facute de la data emiterii ofertei si trebuie mentionate in rezervare si pe voucher. In caz contrar, nu se vor aplica.
 • Suplimente de masa pentru apartamente, studiouri si vile:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1 / 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
- Mic Dejun (exceptie Flamingo Grand 5* si Paradise Blue 5*): 3 euro/ adult/ zi si 1,50 euro/ copil/ zi. 
- Pranz (exceptie Flamingo Grand 5* si Paradise Blue 5*): 6 euro/ adult/ zi si 3 euro/ copil/ zi. 
- Cina (exceptie Flamingo Grand 5* si Paradise Blue 5*): 6,5 euro/ adult/ zi si 3 euro/ copil/ zi. 
- Mic Dejun pentru Flamingo Grand 5*: 6 euro/ adult/ zi si 3 euro/ copil/ zi. 
- Cina pentru Flamingo Grand 5*: 15 euro/ adult/ zi si 7,5 euro/ copil/ zi. 
- Mic Dejun pentru Paradise Blue 5*:  8 euro/ adult/ zi si 4 euro/ copil/ zi. 
- Cina pentru Paradise Blue 5*:  17 euro/ adult/ zi si 8,5 euro/ copil/ zi. 
- All Inclusive: 18 euro/ adult/ zi si 9 euro/ copil/ zi. 
- All Inclusive +: 20 euro/ adult/ zi si 10 euro/ copil/ zi. 
Nota: in cazul unui grad de ocupare diferit de cel normal, persoanele in plus vor plati separat suplimentele de masa.
 • Parcare in statiunea Albena
In Albena exista o singura cale de acces (intrare/ iesire), pazita si cu bariera.
 
PARCARE GRATUITA:
 • Accesul si stationarea - gratuit maxim 30 minute;
 • Parcare Lazur (aflata partea de nord a stațiunii, langa intrarea din drumul Albena - Balcic) - GRATUITA.
PARCARE CU PLATA:
 • Turistii care doresc să rezerve un loc de parcare achita 10 leva/ zi. Rezervarile se pot face in avans la Call Center-ul Albena la telefon +359 700 12 110 (luni - vineri 08:30h - 17:00 h) sau la fata locului (in funcție de disponibilitate). Acest serviciu va fi functional incepand cu 28.04.2018. (intreg sezonul).
 • Nu se tarifeaza suplimentar iesirile din si intrarile in statiune.
 • Locul de parcare va fi rezervat in zone cat mai apropiate de hotelul rezervat.
 • Plata pentru locul de parcare se va face la fata locului.
 • Oaspetii statiunii care nu doresc să rezerve un loc de parcare in avans pot parca in interiorul statunii pentru o taxa de 10 leva/ sejur. In acest caz parcarea se va face in functie de disponibilul la momentul sosirii si nu este asigurat un anume loc de parcare. O taxă suplimentară de 2 leva se va plati pentru fiecare iesire /intrare in si din statiune
 • Parcarea de la statia de autobuz  de langa intrarea in Albena) - tarif 5 leva/ zi.
 
Politica Early Booking - Bulgaria Vara 2017
 
!!! PENTRU ANULAREA REZERVARILOR CU EARLY BOOKING SE PERCEPE O PENALIZARE de 60% !!!
 
 1. Rezervarile cu Early Booking sunt valabile in DOAR urmatoarele conditii:
 • Nu sunt admise schimbari pentru rezervarile cu Early Booking dupa transmiterea rezervarii. Orice tip de schimbare (modificare nume turisti, componenta camera respectiv adaugare sau scoatere de persoane, modificare perioada, tip de camera etc.) duce automat la pierderea reducerii de Early Booking. Se considera o noua rezervare si se poate confirma in limita disponibilitatilor la acel moment. Noua rezervare nu va beneficia de nicio reducere.
 • Early Booking este valabil doar daca este mentionat in rezervare si in voucher.
 • Rezervarile modificate nu mai beneficiaza de Early Booking.
 • Rezervarile neachitate conform termenelor de Early Booking se vor anula automat.
 1. Reduceri:
 • Reducerile (inclusiv Early Booking si Extras) nu se aplica la suplimente de masa pentru adulti sau copii, la suplimentele pentru adulti sau copii cazati in pat suplimentar, suplimente pentru parcare, baby cot, etc.
 1. Anulari si no show:
 • Orice modificare in rezervare este considerata anularea rezervarii initiale si respectiv o rezervare noua.
 • Daca turistii parasesc hotelul mai devreme decat in rezervarea initiala, acestora nu li se va returna suma de bani pentru noptile ramase
 • In cazul in care hotelul anunta overbooking, KLASS TOUR are dreptul de a reloca turistii intr-un hotel de aceeasi categorie sau de o categorie superioara, iar turistii sunt obligati sa accepte variantele propuse.
Reclamatii si plangeri:
 • In cazul in care apar plangeri referitoare la serviciile turistice, KLASS TOUR va face tot posibilul pentru a le rezolva cu cooperarea reprezentantilor locali. Daca solicitarile nu sunt rezolvate pe loc si se primeste de la turist o plangere oficiala in scris, acesta trebuie sa fie trimisa in termen de maxim 7 zile de la data plecarii. In acest caz, KLASS TOUR va transmite un raspuns oficial in termen de 30 de zile.
Alte mentiuni:
 • Este posibil sa existe anumite diferente intre tipurile de camere din oferta hotelurilor si  tipurile de camere de pe site-ul oficial al hotelului respectiv.
 • Patul suplimentar poate sa fie o canapea extensibila, un fotoliu extensibil sau un pat pliant.
 • Termenul de apartament difera de la un hotel la altul. Apartamentele pot avea 2 camere separate, cu sau fara usa intre ele sau pot consta intr-o singura camera mai spatioasa.
 • Mentiunile si observatiile facute  in momentul rezervarii reprezinta dorinte ale turistilor, ca de exemplu: sa fie camere alaturate, camere pe acelasi etaj, camere situate la etaj inferior sau etaj superior, pat matrimonial, sau un anumit tip de vedere. Ele nu se garanteaza si nu se pot confirma. Repartitia camerelor se face strict la receptia hotelului in functie de disponibilitatea la momentul cazarii (si nu din agentie), indiferent de data la care a fost trimisa rezervarea. Neindeplinirea acestor dorinte nu reprezinta motiv de parasire a hotelului.
 • Unele hoteluri pot solicita la check-in o anumita suma de bani reprezentand contravaloarea garantiei pentru eventuala consumatie din minibar, convorbiri telefonice, anumite daune, etc. Aceasta garantie poate fi platita in cash sau cu cardul si li se returneaza turistilor la plecare.
 • Serviciile de demipensiune includ micul dejun si cina - nu sunt incluse bauturile. Acestea se achita direct de catre turisti la restaurantul hotelului. Aceste servicii difera de la un hotel la altul si de la o tara la alta.
 • Tarifele transmise sunt valabile doar pentru cetateni romani. Tarifele pentru alte nationalitati sunt la cerere.
 • Alegerea pachetului turistic sau a unui hotel reprezinta decizia turistului, iar responsabilitatea alegerii acestuia ii apartine in intregime.

NOUTATI ALBENA 2018

ALBENA va avea noi investitii hoteliere pentru sezonul 2018:
 • Hotelul FLAMINGO GRAND 5* va fi deschis tot anul si va oferi facilitati noi pentru procedurile spa, balneo si sportive.
 • Hotelul DOBROTITSA 2*, unul dintre cele mai solicitate hoteluri aflate direct pe plaja, va fi renovat integral si va deveni parte a Complexului Kaliakra sub noua denumire KALIAKRA MARE 3*. Turistii vor beneficia de un nou design al camerelor, al restaurantului si al lifturilor.
 • La hotelul PRIMASOL RALITSA SUPERIOR 3* se adauga un nou corp cu camere Deluxe, respectiv fostul hotel LORA, care va fi complet renovat, restructurat si va avea camere cu un nivel ridicat de confort.
 • 27 vile renovate Primasol Ralitsa Aquaclub vor oferi excelente conditii ridicate de confort la care se adauga localizarea in cadrul parcului natural, a facilitatilor oferite de hotelul Ralitsa precum si a intrarii incluse la aqua-parkul AquaMania.
 • Hotelurile LAGUNA GARDEN 4* si LAGUNA BEACH 4* vor avea un nou design al zonelor de lobby, iar camerele de asemenea vor fi imbunatatite.
 • Hotelul VITA PARK 3* va beneficia un nou design al restaurantului, acesta marindu-si capacitatea de primire a turistilor.
 • Hotelul COM 3* va beneficia de imbunatatirea camerelor si a restaurantului si va avea inclusa intrarea la Aqua-park, facand parte din familia hotelurilor Aquamania alaturi de Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Aqua Club, Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club, Vita Park, Vilele Vita Park..
ALBENA creaza pentru sezonul 2018  noi experiente de petrecere a timpului liber:
 • AQUA-PARKUL AQUAMANIA (considerat unul din cele mai bune 20 Aquapark-uri din Europa conform Trip Advisor)  isi va mari suprafata si va primi noi tobogane si jocuri acvatice, marindu-si capacitatea cu inca 1000 de clienti suplimentari. 
 • CENTRUL DE TENIS cu cele 7 noi terenuri de tenis din zona hotelurilor Laguna va pune la dispozitie pentru sezonul 2018 un numar total de 19 terenuri de tenis in aer liber si 3 terenuri acoperite.
 • Modernizarea CENTRULUI ECVESTRU al Albenei ofera oportunitati de initiere in acest sport alaturi de instructori licentiati, precum si noi variante de trasee de calarie pe plaja la apusul soarelui.
Grija pentru mediu:
Albena se dedica in continuare conceptului de statiune ecologica, ce pune pret atat pe calitatea aerului, a plajelor (este detinatoare Blue Flag de peste 20 ani) precum si a produselor oferite in cadrul hotelurilor (peste 50% din fructele si legumele servite provin din cadrul culturilor proprii).
De asemenea, se doreste ca transportul in interiorul statiunii sa fie unul ecologic si se fac investitii in spatii noi de parcare precum si zonele pietonale. Deplasarea in interiorul statiunii se va face cu ajutorul mijloacelor de transport electrice sau cu ajutorul scarilor rulante, pentru 2018 urmand a se deschide si a doua scara rulanta ce face legatura intre zona de parc si cea de plaja.
Hotelurile Paradise Blue, Flamingo, Kaliakra, Gergana si Laguna Garden vor fi certificate TraveLife pentru turism ecologic, utilizand energia solara prin noile panouri ce vor fi instalate incepand cu 2018. 


HOTEL PARADISE BLUE 5*

 
Localizare: Paradise Blue 5* este un hotel nou, situat in centrul statiunii, care se va deschide in vara anului 2017
Facilitati: receptie, lobby bar, pool bar, restaurant principal bufet, restaurant a-la-carte, bar la piscina, terasa, club de noapte, centru Spa cu programe unice si inovatoare de tratament, piscina interioara, piscina exterioara cu vedere superba spre mare, piscina exterioara pentru copii cu atractii acvatice, fitness, club pentru copii, Internet, sala de conferinta cu 500 locuri, Room service, spalatorie si calcatorie, Rent-a-car, birou de schimb valutar, coafor, parcare subterana.
Camere: 233 de camere duble si apartamente cu 1 dormitor, repartizate pe 9 etaje, cu vedere la parc sau la mare. Toate camerele dispun de design modern si elegant avand in dotare: TV cu ecran plat, cablu TV, seif, telefon, acces la internet, minibar, aer conditionat, grup sanitar propriu cu cada de baie si cabina de dus, uscator de par si balcon.
Gratuit: plaja privata cu 2 sezlonguri si 1 umbrela pe camera.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 5% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu MIC DEJUN
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Dubla Deluxe sea view (min 2, max 2+2/ 3) 33,5 56 69 82
Single Deluxe sea view 67 111,5 138 163,5
Loc in Dubla Deluxe park view (min 2, max 2+2/ 3) 28 49 61 70
Loc in Dubla Executive sea view (min 2, max 2+2/ 3) 38 58 72,5 86
Loc in Dubla Executive park view (min 2, max 2+2/ 3) 34,5 56,5 70 83
Loc in Dubla Deluxe swim-up pool (min 2, max 2+2/ 3) 43 63 79 91
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu DEMIPENSIUNE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Dubla Deluxe sea view (min 2, max 2+2/ 3) 52,5 61,5 81 98
Single Deluxe sea view 105 123 162 195,5
Loc in Dubla Deluxe park view (min 2, max 2+2/ 3) 45 55 72,5 86
Loc in Dubla Executive sea view (min 2, max 2+2/ 3) 57,5 67 88,5 107,5
Loc in Dubla Executive park view (min 2, max 2+2/ 3) 53,5 63 83 100
Loc in Dubla Deluxe swim-up pool (min 2, max 2+2/ 3) 60 71 93 112
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu MIC DEJUN
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Apartament sea view cu 1 dormitor si 1 living (min 2, max 2+2/ 3+1) 41,5 61 75 87,5
Loc in Apartament park view cu 1 dormitor si 1 living (min 2, max 2+2/ 3+1) 38,5 59 72,5 85
Loc in Studio sea view cu chicineta (min 2, max 2+2/ 3+1) 41 60 73,5 86
Loc in Apartament executive sea view cu 1 dormitor si 1 living (min 2, max 2+2/ 3+1) 52 70 91 109
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu DEMIPENSIUNE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Apartament sea view cu 1 dormitor si 1 living (min 2, max 2+2/ 3+1) 59 69 90 109
Loc in Apartament park view cu 1 dormitor si 1 living (min 2, max 2+2/ 3+1) 56,5 65 85 103,5
Loc in Studio sea view cu chicineta (min 2, max 2+2/ 3+1) 58 68 88,5 107,5
Loc in Apartament executive sea view cu 1 dormitor si 1 living (min 2, max 2+2/ 3+1) 69 80,5 106 133,5
 
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera Dubla cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera Dubla cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste 30% din tariful de adult in Single.
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Dubla Deluxe cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Apartament/ Studio cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 50% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera Dubla Deluxe/ Apartament/ Studio - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL FLAMINGO GRAND 5*

 
Localizare: Situat in centrul frumoasei staţiuni Albena, hotelul de 5 stele "Flamingo Grand" e o veritabilă bijuterie. Prin stilul şi arhitectura lui extrem de moderne, hotelul creează o atmosferă plăcută şi relaxantă. Oaspeţii au la dispoziţie studiouri şi apartamente de lux, iar diversitatea facilităţilor şi serviciilor suplimentare constituie garanţia vacanţei dumneavoastră de vară ideale.  Este situat la 150 metri de plaja special amenajată pentru oaspeţii hotelului.
Facilitati: Restaurant "à la carte" "Atrium", Restaurant principal "Essentials", Wine bar "Dionysius", VIP Lounge, Bar "Bailando", Lobby bar, Club de noapte "Flamingo GRAND", Bistro "Fla-mingo", plaja special amenajată pentru oaspeţii hotelului, SPA "Elements", piscină descoperită de mari dimensiuni cu atracţii acvatice, bazin SPA interior, sală fitness, sală de squash, centru de congrese, centru de afaceri, salon de coafură, internet café, minibar, room service, parcare specială, parcare subterană (număr limitat de locuri), seif in fiecare cameră, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, cafea şi ceai zilnic in fiecare studio şi apartament (gratuit), TV cablu, TV suplimentar сontra cost. Wireless gratuit in hotel şi in zona piscinei descoperite.
Servicii masa: Demipensiune.
Camere: Studiouri şi apartamente mobilate cu rafinament, dotate cu aer condiţionat, mini bucătărie, TV LCD  şi televiziune prin cablu, internet, seif, minibar, condiţii de pregătit ceai sau cafea, telefon cu legătură internaţională directă, fier de călcat, masă de călcat, sistem de incuiere, baie cu duş şi cadă pentru hidromasaj, uscător de păr, telefon, sistem S.O.S., sistem muzical.
Facilitati copii: Club pentru copii, teren de joacă şi piscină pentru copii cu mini parc de distracţii acvatice.
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, piscina interioara si piscina exterioara.
Contra cost: centrul SPA, excursii, sporturi acvatice, volei de plajă, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, tenis de masă, fitness, billiard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling
Animalele de companie nu sunt acceptate.
 
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single) - nu se aplica in perioada 22.06 - 06.09.2018:
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu MIC DEJUN
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Studio Standard (min 2, max 2+2/ 3+1) 27,5 48 60 69
Single Standard 55 95,5 119,5 138
Loc in Studio de Lux (min 2, max 2+2/ 3+1) 32 56 68,5 78
Single de Lux 64,5 111,5 137 156,5
Loc in Studio Executive (min 2, max 2+2/ 3+1) 34 50 69 74
Single Executive 68 100 138 148,5
 
 
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu DEMIPENSIUNE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Studio Standard (min 2, max 2+2/ 3+1) 36 53,5 71,5 76,5
Single Standard 72,5 107 142,5 153
Loc in Studio de Lux (min 2, max 2+2/ 3+1) 42 58 78 83
Single de Lux 84 116 155 165,5
Loc in Studio Executive (min 2, max 2+2/ 3+1) 44 61,5 80 85
Single Executive 88,5 123 160 170
 
 
Tarif in euro/ unitate/ noapte cu MIC DEJUN
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08  
Corner Suite (max 4 adulti) 140,5 209,5 276 297  
Apartament Grand Superior (max 4 adulti + 1 copil) 152 225,5 309,5 332,5  
Maisonette Grand Superior - 3 dormitoare (max 6 adulti + 1 copil) 221 325,5 447,5 482  
Apartament Panorama Superior (max 2 adulti + 2 copii) 114 171,5 233,5 245  
 
Tarif in euro/ unitate/ noapte cu DEMIPENSIUNE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Corner Suite (max 4 adulti) 177 246 320 340,5
Apartament Grand Superior (max 4 adulti + 1 copil) 199 277 359 382
Maisonette Grand Superior - 3 dormitoare (max 6 adulti + 1 copil) 287,5 400 519 552
Apartament Panorama Superior (max 2 adulti + 2 copii) 142,5 209,5 268 277
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste 30% din tariful de adult in Single.
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL FLAMINGO 4*

 
Localizare: hotelul se afla la 150 metri distanta fata de plaja si a fost construit in anul 2006.
Facilitati hotel: piscina, piscina pentru copii, restaurant, bar, cafenea, sala de jocuri, biliard, internet cafe, spectacole de animatie, loc de joaca pentru copii, coafor, salon de frumusete, fitness, masaj, teren de tenis, room service, magazin, birou de schimb valutar, seif, lift, rent-a-car, parcare, sala de conferinte.
Capacitate: un corp de 9 etaje ce dispune de 30 camere single, 110 duble, 29 apartamente 1 dormitor, 93 studiouri.
Facilitati camere:
Duble: aer condtionat, TV satelit, telefon, seif (contra cost), balcon, pat matrimonial sau 2 paturi twin.
Studio: Studio-urile sunt dotate cu aer conditionat, chicineta, internet wireless, seif, minibar, telefon international, fier de calcat, masa de calcat, baie cu dus si cada hidromasaj, uscator de par, pardoseala-mocheta/gresie.
Camerele single mici (12mp): pat matrimonial, aer conditionat, seif (contra cost), frigider (contra cost), TV, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu gresie.
Nu este permis accesul cu animale de companie!
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Early Booking Special KLASS TOUR® pentru sejur 1-6 nopti:
 • 5% reducere pentru rezervari pana la 31.12.2017 si plata standard (avans la rezervare si diferenta cu 1 luna inainte de intrare)
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu MIC DEJUN
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Dubla (min 2, max 2+2/ 3) 26,5 36 44 48,5
Dubla in regim Single 40 54 65 72
Loc in Studio (min 2, max 2+2/ 3+1) 35 46,5 53,5 60,5
Studio in regim Single 52,5 69,5 79,5 90
Maisonnette cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti + 1 copil 146 221 280,5 302,5
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste 30% din tariful de adult in Single.
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;

HOTEL KALIAKRA 4*

 
Localizare: Hotelul are o arhitectura originala si este situat pe malul marii, la poalele dealurilor pitoresti acoperite de vegetatie bogata.
Facilitati: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant si terasa (renovate in 2008), lobby bar, snack-bar, lounge-bar pe aleea spre plaja, bar la piscina, doua piscine exterioare pentru copii si adulti, teren de joaca pentru copii, mini club, 5 lifturi interioare si unul panoramic, dispozitive moderne de colectare a energiei solare, sistem central de aer-conditionat (toate camerele, holul, lobby barul, restaurantul, lounge barul au aer conditionat). Complexul Kaliakra mai pune la dispozitia turistilor sala de conferinte/ animatie, amfiteatru, gradinita, magazin, birou de schimb valutar, parcare, masini pentru inchiriat, inchirierea de seifuri si frigidere de la receptie - contra cost.
Servicii masa: Concept AI+:
Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Pranz: 12:30-14:30, Cina: 18:30-21:30 (Pranz si Cina cu branza fina, salam, bufet fructe de mare, paine proaspata).
Snack bar: 11:00-16:00 - gustari reci si calde, pizza, deserturi, fructe.
Lobby bar: 10:00-23:00.
Pool bar: 10:00-23:00.
Lounge bar: 10:00-23:00.
Baruri: bauturi locale alcolice si non-alcolice: vin, bere la draft, apa minerala, cafea, ceai, cappuccino.
Conceptul AI+ include: seri tematice (mediteraneeana, bulgareasca, italieneasca), mini bar gratuit la sosire (2 sticle de apa, 2 cutii de bere, 2 cutii de suc, 2 sticle de apa minerala), facilitati de ceai si cafea in camera, fructe din productia proprie, program de animatie si sport pentru copii si adulti: tenis de masa, mini disco, volei pe plaja, darts, kids club, aerobic, body shape, lectii de dans, muzica live.
Camere: Hotelul Kaliakra Standard are 159 de camere spatioase (27 m2), potrivite pentru acomodarea a maxim 2 adulti si 2 copii, confortabile, cu acces la internet, telefon, radio, TV satelit - LCD, seif, mini-bar (contra cost), baie cu dus/cada si toaleta, uscator de par, telefon, prosoape si papuci. Toate camerele sunt cu vedere la mare si au balcon.
Servicii cu plata:  serviciu rent-a-car, fax, masaj, schimb valutar, curatatorie, presa locala si internationala.
 
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single) - nu se aplica in perioada 22.06 - 06.09.2018:
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE +
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Dubla Superior (min 2, max 2+2/ 3+1) 50 68 91 99
Single Superior 65,5 91,5 145 157,5
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE +
 
 
20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Dubla Standard (min 2, max 2+2/ 3+1) 42 60 81 91
Single Standard 55 84 130 145
Apartament Standard cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti + 1 copil 200 271,5 363,5 395,5
 
Reduceri:
 • infantul (0 -1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2+11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive+: 20 euro/zi/adult si 10 euro/zi/copil
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani; 

HOTEL KALIAKRA MARE 3*(ex DOBROTITSA 2*)

 
NOU 2018!!! hotelul DOBROTITSA 2*, unul dintre cele mai solicitate hoteluri aflate direct pe plaja, va fi renovat integral si va deveni parte a Complexului Kaliakra sub noua denumire KALIAKRA MARE 3*. Turistii vor beneficia de un nou design al camerelor, al restaurantului si al lifturilor.
Localizare: Pe plajă, aproape de zona centrală a statiunii Albena.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal cu terasă, lobby bar, pool bar , masaj , internet café, minibar, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, internet in holul hotelului. Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională şi cu specific marin. Gustări intre mese: pe terasa restaurantului: sandvişuri, croissants, pizza, grătar, cartofi prăjiţi, salate, fursecuri, ingheţată etc. Băuturi: Băuturi alcoolice şi răcoritoare bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească la halbă, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, minibar şi seif.
Facilitati copii: Club pentru copii, teren de joacă şi piscină pentru copii.
Sport si activitati: Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque, mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single) - nu se aplica in perioada 22.06 - 06.09.2018:
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarife in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+1/ 3) 34 44 65 73,5
Single 42,5 57,5 86 98,5
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max  2 adulti + 1 copil 85 111,5 163,5 185
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2) 38 44,5 68,5 76,5
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL GERGANA 4*

 
Localizare: Hotel Gergana este situat chiar pe faşia de plajă şi e inconjurat de rezervaţia naturală Baltata, cunoscută pentru pădurile ei de longoz, cu vegetaţie de tip tropical, populate cu specii rare de păsări. Hotelul a fost complet renovat in 2008.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, pool bar, terasă exotică cu vedere spre parcul natural "Baltata", internet café, internet in camere, minibar, salon de coafură, fitness, masaj, magazin, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar.  Internet in holul hotelului şi in lobby bar.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal "Gergana": mic dejun, pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: branzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat. Snack bar in zona piscinei: pizza, salate, fructe, ingheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet (contra cost), balcon cu vedere spre mare sau spre parc.
Facilitati copii: Colţul copiilor, teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii.
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă. Piscina exterioara, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică
 acvatică, darts, şah, table, plimbare gratuita cu hidrobicicleta - 30 de minute - o dată pe sejur.  Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămană; show-programe serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de echipe de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single) - nu se aplica in perioada 22.06 - 06.09.2018:
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla sea view (min 2, max 2+2/ 3+1) 40 53 69,5 85
Single sea view 51 68,5 90 110,5
Loc in dubla sea side view (min 2, max 2+2/ 3) 38,5 52 67 83,5
Single sea side view 50 67 87,5 108
Loc in dubla park view (min 2, max 2+2/ 3) 34,5 49,5 65,5 81
Single park view 45 64 85 105
Apartament cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru maxim 4 adulti + 1 copil  159 211,5 278 345
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 2 adulti + 1 copil 100 133,5 175 214
Riverside Suite - tarif pe unitate pentru max 2 adulti + 2 copii 119,5 160 208 255
Deluxe Suite Sea View - tarif pe unitate pentru max 2 adulti + 2 copii 148,5 174 239 272,5
Loc in 2 Duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2) 42 53,5 75 85,5
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • Al 3-lea adult - 30% reducere;
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani.
 
 

HOTEL LAGUNA BEACH 4*

 
NOU 2018!!! un nou design al zonelor de lobby, iar camerele de asemenea vor fi imbunatatite.
Localizare: Hotel "Laguna Beach" este situat chiar pe malul mării, in centrul complexului Albena, fiind inconjurat de zone de parc şi grădini frumos amenajate. El formează un superb complex arhitectural cu hotelurile "Laguna Mare" şi "Laguna Garden", cu care se invecinează. Clădirea de şapte etaje a hotelului "Laguna Beach"păstrează arhitectura in trepte, caracteristică pentru intregul complex Albena, ceea ce face posibil ca majoritatea camerelor să aibă vedere la mare.
Facilitati: Piscină descoperită, piscină acoperită, restaurant principal, lobby bar, jacuzzi, masaj, sauna, internet café, minibar, inchiriere seif şi frigider, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Hotelul dispune de sală de conferinţe. Internet in holul hotelului, in restaurant şi in zona piscinei.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz, cină şi gustare intre mese.  Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: branzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23.00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, minibar şi balcon.
Facilitati copii: Club pentru copii in limba rusă, teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii cu mini parc de distracţii acvatice.
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, : tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single) - nu se aplica in perioada 22.06 - 06.09.2018:
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 32 49 64,5 72,5
Single 42 63 83,5 94,5
Studio cu 2 paturi si chicineta - tarif pe unitate pentru maxim 2 adulti + 1 copil 80,5 122 161 182
Studio cu 2 paturi si chicineta + 1 dubla - tarif pe unitate pentru maxim 4 adulti + 1 copil 129 195,5 257,5 290
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani.

 

HOTEL LAGUNA GARDEN 4*

 
NOU 2018!!! un nou design al zonelor de lobby, iar camerele de asemenea vor fi imbunatatite.
Localizare: Hotel Laguna Garden din complexul "Laguna" este situat in partea centrală a staţiunii Albena, in imediata vecinătate a principalei alei comerciale, cu numeroasele ei magazine de suveniruri şi studiouri fotografice de amuzament, baruri şi restaurante tematice. Oaspeţii au la dispoziţie şi centrul SPA "Medica", amplasat in hotel "Dobrudja". In 2002, Laguna Garden a fost distins cu prestigiosul premiu "Primo-Award", acordat de Neckermann.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, snack bar, café cofetărie, sală de conferinţe, internet café, minibar, inchiriere seif şi frigider, masaj, salon de coafură, manichiură şi pedichiură, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Internet in holul hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz, cină şi gustare intre mese.  Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: branzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23.00, toate băuturile sunt contra cost.
Servicii cazare: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, minibar şi balcon.
Facilitati copii: Club pentru copii şi piscină pentru copii cu mini parc de distracţii acvatice.
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 32 43 58 70
Single 42 56 75,5 90
Studio cu 2 paturi si chicineta - tarif pe unitate pentru maxim 2 adulti + 1 copil 80,5 108 156,5 174
Studio cu 2 paturi si chicineta + 1 dubla - tarif pe unitate pentru maxim 4 adulti + 1 copil 129 172,5 232 278
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru studio-uri:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 
 

HOTEL LAGUNA MARE 4*

 
Localizare: Hotel "Laguna Mare", remarcabil prin arhitectura sa in nenumărate trepte, oferă oaspeţilor o vacanţă de vară unică. Porţiunile intinse de parc care il  imbrăţişează  din toate direcţiile creează o atmosferă de calm, care alungă stresul şi ne face să uităm de ritmul cotidian accelerat din marile oraşe. Hotelul se află la numai 100 de metri de plajă şi de aleea comercială centrală. La 150 de metri de hotel se află şi centrul medical "Medica", in hotel "Dobrudja". In 2002, Laguna Mare a fost distins cu prestigiosul premiu "Primo-Award", acordat de Neckermann. Facilitati: Piscină descoperită (Laguna Garden), restaurant principal (Laguna Garden), lobby bar, masaj, club internet, minibar, inchiriere seif şi frigider , servicii de spălătorie şi călcătorie , rent a car, schimb valutar, internet in holul hotelului, in restaurant şi in zona piscinei.
Servicii masa: All inclusive
Hotelul nu are restaurant propriu, masa se poate lua la unul din restaurantele hotelurilor Laguna Garden, Malibu, Sandy Beach (repartitia se face la momentul cazarii si nu din agentie).
Camere: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, minibar şi balcon.
Facilitati copii: Club pentru copii şi piscină pentru copii cu mini parc de distracţii acvatice (in hotel "Laguna Garden").
Sport si activitati: Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri si o umbrela pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu All inclusive
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 31 42,5 55 68
Single 40 55 71,5 88
Studio cu 2 paturi si chicineta - tarif pe unitate pentru maxim 2 adulti + 1 copil 77 106 138 170
Studio cu 2 paturi si chicineta + 1 dubla - tarif pe unitate pentru maxim 4 adulti + 1 copil 124 170 221 271,5
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 32 42,5 55 68
 
Reduceri :
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru studio-uri:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL MALIBU 4*

 
Localizare: In zona centrală a complexului, aproape de numeroasele magazine, restaurante, baruri şi alte puncte de atracţie, la 100 m de plajă. Amplasarea perfectă a hotelului "Malibu", intre principala alee comercială a complexului Albena şi frumoasa faşie de plajă, face ca el să fie ales in egală măsură pentru odihnă şi pentru divertisment. Hotelul este inconjurat de un spaţiu cu multă verdeaţă, cu pini şi ronduri de flori.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, pool bar , internet café, minibar, masaj , inchiriere seif la recepţie , servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb , valutar, internet in camere, in holul hotelului , in lobby bar şi in zona piscinei.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: branzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat. Snack bar: sandvişuri, clătite, deserturi, fructe, ingheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23.00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet /contra cost/, canapea şi balcon.
Facilitati copii: Piscină pentru copii.
Sport si activitati: Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque,  mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Programul de divertisment este in intregime in limba franceză. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara - 7 zile pe săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 32 44 58 69
Single 41 57 76 90
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 38 47 58 72
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • Al 3-lea adult - 30% reducere;
 • Al 4-lea adult - 30% reducere;
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL ARABELLA BEACH 4*

 
Localizare: Hotel "Arabella Beach" vă intampină cu o atmosferă deosebit de caldă şi prietenească, combinată cu o prestare desăvarşită a serviciilor. Hotelul este situat pe plaja.
Facilitati: Piscină descoperita, restaurant principal, snack bar, lobby bar, club internet, minibar, salon de coafură , masaj, seif in fiecare cameră, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Internet in holul hotelului.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Fiecare cameră dispune de telefon, TV şi televiziune prin cablu, baie cu duş, balcon.
Facilitati copii: Piscină pentru copii, animatie.
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă. Piscina exterioara, tenis de masă, volei şi fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table; plimbare gratuita cu hidrobicicleta - 30 de minute - o dată pe sejur. Wireless gratuit in holul hotelului şi in lobby bar. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 7 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de echipe de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla park view (min 2, max 2+2/ 3) 36,5 43,5 58 67
Single park view 48 57 75 86,5
Loc in dubla sea view (min 2, max 2+2/ 3) 37,5 44,5 60,5 68,5
Single sea view 49 58 77,5 88
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;

 

HOTEL PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB 4*

 
Localizare: Fostul Hotel Ralitsa Standard este situat langa noul Aqua Park din Albena, la 950 m de plajă, magazine, localuri şi alte divertismente. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz (shuttle bus service) spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, intre 9:30 h şi 17:30 h.
Facilitati: Piscină exterioara, piscină interioara, restaurant, bistro "Ralitsa", restaurant à la carte "Ralitsa Superior", restaurant Rai (pe plajă), lobby bar, pool bar, snack bar, internet café, salon de coafură, manichiură şi pedichiură, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Internet  gratuit in holul hotelului şi in lobby bar.
Servicii masa:
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat, sunt amenajate modern, sunt dotate cu baie cu duş, telefon, televiziune prin cablu. Toate camerele au balcon.
Facilitati copii: Club pentru copii şi teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati: Concept AI+:
Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Pranz: 12:30-14:30, Cina: 18:30-21:30.
Snack bar Ralitsa: 10:00-23:00 bauturi, 11:00-21:00 inghetata, 11:00-16:00 gustari reci si calde, pizza, fructe.
Beach restaurant Rai: 12:30-14:30 Pranz, 11:00-16:00 bauturi racoritoare, bere, inghetata, pizza, cafea.
Lobby bar: 10:00-23:00.
Pool bar Ralitsa: 10:00-18:00.
Snack bar Ralitsa: 10:00-23:00.
Lounge bar: 10:00-23:00.
A la carte restaurant: 1 data/sejur  cu rezervare cu o zi inainte pana in ora 15:00.
All Inclusive+: include seri tematice (bulgaresti, italienesti, barbeque, world of Primasol, seafood), animatie si sport pentru copii si adulti.
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă,  tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal, gimnastică  aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Tenis de camp - 1 oră gratuit pe cameră/ sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in holul hotelului şi in lobby bar. Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămană; discotecă pentru copii şi scenete prezentate de  o echipa de animatori bine pregatita.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque. Tenis de camp - seara (cu iluminare).
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single) - nu se aplica in perioada 22.06 - 06.09.2018:
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE +
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3+1) 36 50 61,5 71
Single 46,5 65 80 90
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 4 adulti 145 200 245 284
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 42 52,5 60,5 74
Intrare gratuita la parcul acvatic “Aqua Mania" in perioada 01.06 - 15.09.2018 si acces la piscinele din aquapark, tobogane, sezlonguri si umbrele in limita disponibilitatii.
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive+: 20 euro/zi/adult si 10 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 
 

HOTEL PRIMASOL RALITSA SUPERIOR & SUPERIOR GARDEN 3*

 
NOU 2018!!! la hotelul PRIMASOL RALITSA SUPERIOR 3* se adauga un nou corp cu camere Deluxe, respectiv fostul hotel LORA, care va fi complet renovat, restructurat si va avea camere cu un nivel ridicat de confort.
Localizare: Fostul Hotel Ralitsa Superior (cladirea principala si Sectorul K), este situat in zona parcului, la 800 m de plajă. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, intre 9:30 h şi 17:30 h. In  2006, hotelul a fost distins cu premiul Holiday Check la categoria cele mai bune 100 hoteluri din lume.
Facilitati: Piscină descoperita, piscină acoperita, restaurant principal şi restaurant "à la carte", lobby bar, snack bar, restaurant Rai (pe plajă), internet café, sală de conferinţe, seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, jocuri electronice, salon de coafură, manichiură şi pedichiură, magazin, rent a car, schimb valutar. Internet  gratuit in holul hotelului şi in lobby bar.
Servicii masa: Concept AI+:
Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Pranz: 12:30-14:30, Cina: 18:30-21:30.
Snack bar Ralitsa: 10:00-23:00 bauturi, 11:00-21:00 inghetata, 11:00-16:00 gustari reci si calde, pizza, fructe.
Beach restaurant Rai: 12:30-14:30 Pranz, 11:00-16:00 bauturi racoritoare, bere, inghetata, pizza, cafea.
Lobby bar: 10:00-23:00; Pool bar Ralitsa: 10:00-18:00; Snack bar Ralitsa: 10:00-23:00; Lounge bar: 10:00-23:00. A la carte restaurant: 1 data/sejur  cu rezervare cu o zi inainte pana in ora 15:00.
All Inclusive+: include seri tematice (bulgaresti, italienesti, barbeque, world of Primasol, seafood), animatie si sport pentru copii si adulti.
Facilitati copii: Club pentru copii şi teren de joacă pentru copii, piscină acoperită pentru copii.
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă,  tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal, gimnastică  aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Tenis de camp - 1 oră gratuit pe cameră/ sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in holul hotelului şi in lobby bar. Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămană; discotecă pentru copii şi scenete prezentate de  o echipa de animatori bine pregatita.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque. Tenis de camp - seara (cu iluminare).
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
Primasol Ralitsa Superior Garden este o cladire secundara, aflata langa corpul principal (fostul corp K). Oaspetii cazati aici beneficiaza de toate facilitatile (restaurant, piscina, sezlonguri, animatie etc.) ale Hotelului Primasol Ralitsa Superior 3*.
 
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single) - nu se aplica in perioada 22.06 - 06.09.2018:
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE +
 
 
20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla Superior (min 2, max 2+2/ 3+1) 36 50 61,5 70
Single Superior 47 65 80 90
Loc in dubla Superior Garden (min 2, max 2+1/ 3) 31 44 58 62
Single Superior Garden 40 57 75,5 78
Loc in dubla Superior Deluxe (min 2, max 2+2/ 3) 37,5 52,5 64,5 72,5
Single Superior Deluxe 49 68 83,5 94,5
Studio cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 2 adulti + 1 copil 91 125 153 175
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 42 52,5 60,5 74
Intrare gratuita la parcul acvatic “Aqua Mania" in perioada 01.06 - 15.09.2018 si acces la piscinele din aquapark, tobogane, sezlonguri si umbrele in limita disponibilitatii.
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru studio-uri:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive+: 20 euro/zi/adult si 10 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;

 

VILE PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB 4*

 
 
NOU 2018!!! 27 vile renovate Primasol Ralitsa Aquaclub vor oferi excelente conditii ridicate de confort la care se adauga localizarea in cadrul parcului natural, a facilitatilor oferite de hotelul Ralitsa precum si a intrarii incluse la aqua-parkul AquaMania.
Localizare: Fostele vile Vita Park, complet renovate in 2014; sunt situate la 950 metri distanta fata de plaja si fac parte din noul complex"Primasol Ralitsa Superior Club".
Camere:  vilele au cate 2 camere si o bucatarie sau living si doua bai (o baie cu dus si chiuveta si o baie cu toaleta de serviciu). Vilele au telefon, televizor, cele cu bucatarie au plita pentru gatit, frigider, tacamuri.
Facilitati pentru copii: Club pentru copii, 3 terenuri de joaca pentru copii si piscina pentru copii.
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Tenis de camp- 1 ora gratuit/camera/sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in lobby bar. Program de sport si de divertisment, ziua si seara, 6 zile din saptamana.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, Luna Park, bowling, tenis de camp- seara cu iluminare.
Animalele de companie sunt acceptate contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti) - nu se aplica in perioada 22.06 - 06.09.2018:
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/vila/noapte cu ALL INCLUSIVE +
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Vila renovata/ noapte/ max 4 adulti + 1 copil 134,5 186 231 259
Intrare gratuita la parcul acvatic “Aqua Mania" in perioada 01.06 - 15.09.2018 si acces la piscinele din aquapark, tobogane, sezlonguri si umbrele in limita disponibilitatii.
 
Suplimente de masa pentru vile:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2+11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive +: 20 euro/zi/adult si 10 euro/zi/copil
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11,99 ani;
 
 

HOTEL VITA PARK 3*

 
NOU 2018!!! un nou design al restaurantului - capacitate mai mare.
Localizare: In zona parcului, la 900 m de plajă, magazine, localuri şi alte puncte de atracţie. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, intre 9:30 h şi 17:00 h. Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă "Vita Park" este situat in frumoasa zonă de parc a Albenei şi e locul ideal pentru vacanţa dumneavoastră de vară. Complexul oferă cazare la alegere in camerele confortabil amenajate ale hotelului sau in vilele "Vita Park" aflate in apropiere, unde vi se  asigură intimitatea şi liniştea dorite.
Facilitati: Piscină descoperita, restaurant principal, Crama Ralitsa, restaurant “à la carte" Ralitsa Superior, lobby bar, pool bar, snack bar, restaurant Rai (pe plajă), salon de coafură, manichiură şi pedichiură, masaj, internet café, rent a car, schimb valutar, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, sală de conferinţe, aer condiţionat in tot hotelul. Internet gratuit in holul hotelului.
Servicii masa: Concept AI+:
Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Pranz: 12:30-14:30, Cina: 18:30-21:30.
Snack bar Vita Park: 10:00-23:00 bauturi, 11:00-21 inghetata, 11:00-16:00 gustari reci si calde, pizza, fructe.
Beach restaurant Rai: 12:30-14:30  Pranz, 11:00-16:00 bauturi racoritoare, bere, inghetata, pizza, cafea.
Lobby bar: 10:30-23:00.
Pool bar: 10:00-18:00.
A la carte restaurant: 1 data/sejur  cu rezervare cu o zi inainte pana in ora 15:00.
All Inclusive: include seri tematice (bulgaresti, italienesti, barbeque, seafood), animatie si sport pentru copii si adulti.
Camere: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate cu tot confortul. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, balcon. Se poate inchiria frigider.
Facilitati copii: Club pentru copii, 3 terenuri de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă,  tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal, gimnastică  aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Tenis de camp - 1 oră gratuit pe cameră/ sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in holul hotelului şi in lobby bar. Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămană; discotecă pentru copii şi scenete prezentate de  o echipa de animatori bine pregatita.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque. Tenis de camp - seara (cu iluminare).
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE +   
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3+1) 30 40 52,5 56,5
Single 38,5 52,5 68 76
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru maxim 4 adulti 119,5 161 208 225,5
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 34 40 51,5 58
Intrare gratuita la parcul acvatic “Aqua Mania" in perioada 01.06 - 15.09.2017 si acces la piscinele din aquapark, tobogane, sezlonguri si umbrele in limita disponibilitatii.
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • Al 3-lea adult - 30% reducere;
 • Al 4-lea adult - 30% reducere;
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 
 

VILE VITA PARK 3*


Localizare: Vilele Vita Park 3* se afla in zona parcului, la 900 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie.Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz (shuttle bus service) spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre orele 09:30 si 17:30.
Facilitati: Piscina descoperita, restaurant principal, Crama Ralitsa, restaurant a la carte Ralitsa Superior, lobby bar, pool bar, snack bar, restaurant Rai (pe plajă), salon de coafura, masaj, internet cafe, schimb valutar, seif la receptie, servicii de spalatorie/calcatorie, sala de conferinte, aer conditionat in tot hotelul, internet gratuit in lobby.
Servicii masa: Concept AI+: Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Pranz: 12:30-14:30, Cina: 18:30-21:30. Snack bar Vita Park: 10:00-23:00 bauturi, 11:00-21 inghetata, 11:00-16:00 gustari reci si calde, pizza, fructe. Beach restaurant Rai: 12:30-14:30  Pranz, 11:00-16:00 bauturi racoritoare, bere, inghetata, pizza, cafea.
Lobby bar: 10:30-23:00. Pool bar: 10:00-18:00.
A la carte restaurant: 1 data/sejur  cu rezervare cu o zi inainte pana in ora 15:00.
All Inclusive: include seri tematice (bulgaresti, italienesti, barbeque, seafoo), animatie si sport pentru copii si adulti
Camere: Vilele sunt amenajate modern, au aer conditionat, baie cu dus, telefon, TV cu televiziune prin cablu si frigider (unele vile sunt dotate cu bucatarie cu ustensile). Vile cu doua dormitoare si bucatarie: 35 unitati. Vile cu doua dormitoare si living: 56 unitati.
Facilitati pentru copii: Club pentru copii, 3 terenuri de joaca pentru copii si piscina pentru copii.
Sport si activitati: Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Tenis de camp- 1 ora gratuit/camera/sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in lobby bar. Program de sport si de divertisment, ziua si seara, 6 zile din saptamana.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, Luna Park, bowling, tenis de camp- seara cu iluminare.
Animalele de companie sunt acceptate contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/vila/noapte cu ALL INCLUSIVE +
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Vila standard/ noapte/ max 4 adulti + 1 copil, 2 dormitoare + 1 chicineta sau 1 living 111,5 151 197 211,5
Intrare gratuita la parcul acvatic “Aqua Mania" in perioada 01.06 - 15.09.2018 si acces la piscinele din aquapark, tobogane, sezlonguri si umbrele in limita disponibilitatii.
Suplimente de masa pentru vile:
 
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2+11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive +: 20 euro/zi/adult si 10 euro/zi/copil
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 12 ani.

HOTEL SLAVUNA 3*

 
Localizare: Hotel "Slavuna" este situat chiar pe ţărmul mării şi se invecinează cu rezervaţia naturală unică in ţară, "Baltata". Hotelul oferă o atmosferă calmă şi confortabilă - garanţia unui concediu plăcut. Hotelul a fost renovat complet in 2008.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal (in hotel Mura), lobby bar, pool bar "Gergana", internet café, internet in camere, minibar, masaj, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, seif in camere. Internet in holul hotelului şi in lobby bar.
Hotelul nu are restaurant propriu.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal - in hotel "Mura": mic dejun, pranz şi cină. Micilor noşti oaspeţi le oferim şi ceva de ronţăit la bufetul special pentru copii, la pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: branzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat.  Snack bar Mura: pizza, salate, fructe, ingheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet (contra cost), balcon. Toate camerele şi apartamentele sunt cu vedere spre mare.
Facilitati copii: Colţul copiilor, teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă. tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 7 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de echipe de animatori profesionişti, 6 zile din săptămană la piscina "Gergana".
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla sea view (min 2, max 2+2/ 3) 32 45,5 61,5 71
Single 42 59 79,5 91
Apartament cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti  + 1 copil 129 183 246 283
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 2 adulti  + 1 copil 82 115 154 177
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL MURA 3*+

 
Localizare: Hotel "Mura" este situat chiar pe plajă şi se invecinează cu rezervaţia naturală "Baltata".
Facilitati: Piscină descoperită, piscina acoperita, restaurant principal, lobby bar, pool bar Gergana, jacuzzi, club internet, minibar, masaj, magazin, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar.  Internet in holul hotelului şi in lobby bar.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină. Micilor noşti oaspeţi le oferim şi ceva de ronţăit la bufetul special pentru copii, la pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: branzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat. Snack bar in zona piscinei: pizza, salate, fructe, ingheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expresso, cocktailurile, chipsurile sunt contra cost. După ora 23.00, toate băuturile sunt contra cost. Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, balcon cu vedere spre mare sau spre parc
Facilitati copii: Colţul copiilor, teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 7 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de echipe de animatori profesionişti, 6 zile din săptămană la piscina "Gergana".
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla sea view (min 2, max 2+2/ 3) 31 42,5 55 68
Single sea view 40 55 71,5 88
Loc in dubla park view (min 2, max 2+1/ 3) 29 40 54 63
Single park view 37,5 52,5 70 82
Apartament cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti  + 1 copil 124 171,5 216 271,5
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 2 adulti  + 1 copil 78 107 138 168
Loc in 2 duble interconectate park view (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 31 41 56 67
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL SANDY BEACH 3*

 
Localizare: La 50 m de plajă şi de zona centrală a complexului Albena. Hotel "Sandy Beach" a fost complet renovat in 2011 si vă asigură o vacanţă in adevăratul sens al cuvantului, plină de emoţii şi momente minunate. Camerele confortabile şi serviciile ireproşabile sunt garanţia unui sejur desăvarşit.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, pool bar, masaj, internet café, sală de animaţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, inchiriere seif la recepţie.  Internet in holul hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Oaspeţii cazaţi in regim all inclusive beneficiază de trei mese principale pe zi, cu băuturi gratuite. Categoria băuturi include bere, vin, băuturi răcoritoare şi apă minerală, in timpul meselor şi servite la baruri. Mic dejun (07:30 - 10:00 h) - bufet suedez.  Pranz (12:00 - 14:00 h) - bufet suedez, bucătărie inter-naţională. Băuturi gratuite - apă minerală, sucuri, băuturi răcoritoare carbogazoase, bere bulgărească la halbă, vin bulgăresc la pahar (alb, rosé, roşu), cafea, ceai. Ingheţată gratuită. Cină (18:30 - 21:00 h) - bufet suedez, bucătărie interna-ţională.
De două ori pe săptămană - serate tematice. Toate băuturile şi cocktail-urilede import care conţin aceste băuturi se plătesc suplimentar. Produsele preambalate sunt contra cost.
Camere: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern şi confortabil. Camerele dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu. Toate camerele au balcon.
Facilitati copii: Club pentru copii, teren de joacă şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate! Program cu animatori pentru copii:Colţul copiilor şi grădiniţă pentru copii; Program sportiv cu animatori;
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque, mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Programul de divertisment este in intregime in limba franceză. Special pentru oaspeţii hotelului oferim un bogat program cu animatori in limbile: bulgară, engleză, romană, germană şi rusă - 7 zile din săptămană.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in Dubla Standard (min 2, max 2+2/ 3+1) 32 44 57,5 70
Single Standard 41 57 75 91
Loc in Dubla Superioara (min 2, max 2+1/ 3) 34,5 47 64,5 76,5
Single Superioara 45 61,5 83,5 99
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 38 48 57 71
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • Al 3-lea adult - 30% reducere;
 • Al 4-lea adult - 30% reducere;
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 
 

HOTEL BORYANA 3*

 
Localizare: Hotel "Boryana" se află chiar pe malul mării. Puteţi avea un concediu fără egal in imediata vecinătate a frumoasei rezervaţii naturale "Baltata". Atmosfera plăcută din hotel, alături de bogata ofertă All inclusive şi politeţea in prestarea serviciilor  garantează o vacanţă de vară perfectă la Albena.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, club internet, minibar, inchiriere seif la recepţie, magazin, salon de coafură, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, internet in holul hotelului, pe terasa restaurantului şi pe plaja din faţa hotelului.
Servicii masa: All Inclusive.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu duş sau cadă, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet in unele camere contra cost, balcon, vedere spre mare sau spre parc.
Facilitati copii: Piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă,  tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara - 6 zile pe săptămană ziua şi de 3 ori seara.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu All Inclusive
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla sea view (min 2, max 2+2/ 3) 31 45,5 61,5 71
Single sea view 40 59 79,5 92
Loc in dubla park view (min 2, max 2+1/ 3) 30 43 56 67
Single  park view 38,5 56 72,5 86
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 2 adulti  + 1 copil 78 114 153 176
Apartament cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti  + 1 copil 124 182 246 283
 
Reduceri :
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;


HOTEL ELITSA 3*

 
Localizare: Pe faleză, in imediata vecinătate a rezervaţiei naturale "Baltata". Datorită arhitecturii emblematice pentru intregul complex Albena şi situării sale inspirate, hotel "Elitsa" a devenit locul preferat de odihnă pentru mulţi iubitori ai concediilor la mare. Natura neatinsă din rezervaţia naturală "Baltata", aflată in apropiere, este un izvor inegalabil de energie.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, internet café, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Internet in holul hotelului, pe terasa restaurantului şi pe plaja din faţa hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină. Micilor noşti oaspeţi le oferim şi ceva de ronţăit la bufetul special pentru copii, la pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Snack bar: pizza, salate, fructe, dulciuri, ingheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu duş sau cadă, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet /contra cost/, balcon, vedere spre mare sau spre parc.
Facilitati copii: Teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara - 6 zile pe săptămană ziua şi de 3 ori seara.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla sea view (min 2, max 2+2/ 3) 26,5 37,5 50,5 57,5
Single sea view 34 48,5 65,5 75
Loc in dubla park view (min 2, max 2+1/ 3) 25 33,5 46 53
Single park view 33 43 60 68,5
Apartament cu 1 dormitor  - tarif pe unitate pentru max 2 adulti  + 1 copil 65,5 93 126,5 144
Loc in 2 duble interconectate sea view (2+2/ 3+1/ 3+2) 34 36,5 50 59
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere.
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL NONA 3*

 
Localizare: Situat chiar pe malul mării, hotel "Nona" e o alegere minunată pentru cei ce vor să fie cat mai aproape de mangaierea mării albastre. Hotelul se află şi in imediata apropiere a rezervaţiei naturale "Baltata", bine cunoscută pentru frumuseţile sale naturale remarcabile.
Facilitati: Piscină descoperită Elitsa, restaurant principal, snack bar Elitsa, pool bar Elitsa, masaj , club internet, minibar, inchiriere seif la recepţie, magazin, servicii de spălătorie şi călcătorie , rent a car, schimb valutar, internet in holul hotelului, pe terasa restaurantului şi pe plaja din faţa hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină. Micilor noşti oaspeţi le oferim şi ceva de ronţăit la bufetul special pentru copii, la pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Snack bar: pizza, salate, fructe, dulciuri, ingheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet /contra cost/, balcon, vedere spre mare sau spre parc.
Facilitati copii: Teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara - 6 zile pe săptămană ziua şi de 3 ori seara.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla sea view (min 2, max 2+2/ 3) 29 40 54 65,5
Single sea view 37,5 52,5 70 83,5
Loc in dubla park view (min 2, max 2+1/ 3) 27,5 38 49,5 60,5
Single park view 36 49,5 64 76,5
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 2 adulti  + 1 copil 71,5 100 134,5 163,5
Apartament cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti  + 1 copil 115 161 216 262
Loc in 2 duble interconectate sea view (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 38 44,5 55 68,5
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani.
 
 

HOTEL .COM 3*

 
NOU 2018!!! un nou design al camerelor si al restaurantului + acces la Aqua-park.
Localizare: In zona parcului, la 900 m de plajă, magazine, localuri şi alte puncte de atracţie. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, intre 9:30 h şi 17:00 h. Hotel. Com este situat in zona pitorească a parcului staţiunii Albena şi oferă multe distracţii pentru orice varstă.
Facilitati: Piscină descoperită cu tobogan pentru copii, restaurant principal cu terasă, lobby bar, snack bar, discotecă proprie, sală fitness cu aer condiţionat, teren de volei, internet café, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Internet gratuit in holul hotelului, lobby bar şi in zona piscinei.
Servicii masa: Concept AI+:
Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Pranz: 12:30-14:30, Cina: 18:30-21:30.
Snack bar Com: bauturi: 10:00-22:00, inghetata: 11:00-21:00, gustari, salate, deserturi, fructe: 11:00-16:00.
Lobby bar: 10:00-23:00.
Snack bar: 10:00-22:00.
Nou incepand cu 2017: pranz light pe plaja la restaurantul Green Forest (vizavi de hotelul Boryana) cu gustari calde si reci, salate proaspete si fructe, inghetata, cafea, bauturi racoritoare si bere. Zona de plaja a hotelului .Com, precum si conexiunea cu transportul intern din cadrul complexului vor fi amplasate in apropierea restaurantului Green Forest.
All Inclusive+ include: animatie si sport pentru adulti si copii: tenis de masa, mini disco, volei pe plaja, tenis si fotbal, darts, sah, table, kids club, muzica live in restaurant de 5 ori pe saptamana, seri tematice (bulgaresti, seafood, barbeque,italienesti).
Camere: Camerele şi apartamentele sunt amenajate modern, dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu. Toate camerele sunt cu balcon.
Facilitati copii: Teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii.
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque,  mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămană. Seara - discotecă. WI-Fi gratuit in holul hotelului, in lobby bar şi in zona piscinei.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE +
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 26 36 46 54
Single 33,5 46,5 60 70
NOU 2018!!! Intrare gratuita la parcul acvatic “Aqua Mania" in perioada 01.06 - 15.09.2018 si acces la piscinele din aquapark, tobogane, sezlonguri si umbrele in limita disponibilitatii.
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single;
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

 COMPLEX ORHIDEYA 3*

 
Localizare: In zona parcului, la 500 m de plajă, magazine, localuri şi alte puncte de atracţie. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, intre 9:30 h şi 17:30 h. Complexul Orhideea este situat in frumoasa zonă de parc a staţiunii Albena. De pe dealul pe care se află hotelul se deschide o privelişte inegalabilă. Atmosfera calmă de aici este alegerea perfectă pentru toţi cei ce simt nevoia de odihnă departe de zgomotul şi ritmul alert al vieţii citadine cotidiene.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal cu terasă şi cu o vedere  inegalabilă spre mare, lobby bar, pool bar, ice bar, masaj, internet café, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, aer condiţionat in tot hotelul. Internet in holul hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Ice bar: salate, fructe, dulciuri şi ingheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească la halbă, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, televiziune prin cablu, recamier şi masă. Apartamentele au baie cu cadă. Toate camerele şi apartamentele au balcoane.
Facilitati copii: Club pentru copii, teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!        
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque,  mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
NOU 2017! pranz sau snack pe plaja in cadrul restaurantului Slavianski Kat - include gustari calde si reci, pizza, salate, fructe, inghetata, cafea, bauturi nealcoolice, bere la draft.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3+1) 26,5 35 45 49,5
Single 34 45,5 58 64,5
Apartament cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti + 1 copil 106 140,5 179,5 198
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 28,5 36,5 46 51,5
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • Al 3-lea adult - 30% reducere;
 • Al 4-lea adult - 30% reducere;
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil.
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

COMPLEX MAGNOLIA 3*

 
Localizare: Hotelul este situat in zona parcului, la 750 m de plajă, magazine, localuri şi alte puncte de atracţie. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie shuttle bus spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, intre 9:30 şi 17:00.
Facilitati: Hotelul are 2 corpuri Magnolia Standard si Magnolia Lux (renovat), piscină descoperită cu tobogan, restaurant principal, barbeque, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, internet café, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, internet in holul hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină. Meniu special pentru copii, serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană, snack bar - snacksuri, salate, pizza, dulciuri şi ingheţată; Băuturi: băuturi alcoolice bulgăreşti şi de import, vin bulgăresc şi bere bulgărească la halbă, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktail-urile şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost. Camere: Hotelul are camere duble standard, camere duble lux, family rooms, toate fiind amenajate modern şi confortabil, dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, balcon. Toate camerele sunt cu balcon.
Facilitati copii: Teren de joacă pentru copii şi meniu pentru copii.
Sport si activitati: Gratuit: piscina exterioara, tenis de masă, darts, şah, table, volei, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămană, utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, călărie, scufundări, bowling, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park.
Se accepta animale de companie contra cost insa se asteapta confirmarea de la hotel.
NOU 2017! pranz sau snack pe plaja in cadrul restaurantului Slavianski Kat - include gustari calde si reci, pizza, salate, fructe, inghetata, cafea, bauturi nealcoolice, bere la draft.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla lux (min 2, max 2+2/ 3+1) 26,5 35 45 49,5
Single lux 34 45,5 58 64,5
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla standard (min 2, max 2+1/ 3) 25,5 31 41,5 47
Single standard 33 40 53,5 61
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2/ 4/ 4+1) 28,5 36,5 46 51,5
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil (doar in Magnolia Lux);
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;  
 • 4 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 100% reducere;  
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

VILE MAGNOLIA 3*

 
Localizare: vilele se afla la 900 metri distanta fata de plaja
Camere: aer conditionat, televizor, telefon. Bucatariile au dulap, frigider, chiuveta, plita electrica, filtru de cafea si masa cu scaune.
Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri şi o umbreluta pentru fiecare camera la plaja.
 
Early Booking Special KLASS TOUR® (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 17% reducere pentru rezervari pana la 31.01.2018 si plata integrala pana la 28.02.2018.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/vila/noapte FARA MASA
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Vila/noapte/max 4+1 pax - 54 69 77
 
Tarif in euro/vila/noapte cu MIC DEJUN
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Vila/noapte/max 4+1 pax - 69 84 92
 
Tarif in euro/vila/noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Vila/noapte/max 4+1 pax - 111,5 139 148,5
 
 
Suplimente de masa pentru vile:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2+11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • Mic Dejun: 3 euro/zi/adult si 1.5 euro/zi/copil;
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 
 

HOTEL AMELIA 3*

 
Localizare: In partea centrală a staţiunii Albena, la 100 m de plajă. Hotelul este situat in partea centrală a staţiunii Albena, aproape de artera comercială şi la circa 100 m de faleză. In raionul vecinătatea hotelului "Amelia" sunt multe localuri cu bucătărie bulgărească şi internaţională.
Facilitati: Restaurant adiacent hotelului, lobby bar, inchiriere seif la recepţie, inchiriere frigider, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar.
Camere: Camerele sunt amenajate confortabil, dispun de TV şi televiziune prin cablu, telefon şi baie cu cadă. Toate camerele sunt cu balcon.
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Pentru AMELIA SUPERIOR:
Early Booking Special KLASS TOUR® (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 17% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarife in euro/ pers/ noapte cu MIC DEJUN
AMELIA SUPERIOR 20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla superior (min 2, max 2+2/ 3)   26,5 45,5 56,5 65,5
Single superior 40 68 85 100

Tarife in euro/ pers/ noapte cu DEMIPENSIUNE
AMELIA SUPERIOR 20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-01.07
20.08-06.09
02.07-19.08
Loc in dubla superior  (min 2, max 2+2/ 3)     29,5 53 62 69
Single superior 44 80,5 100 116
 
Tarife in euro/ pers/ noapte cu DEMIPENSIUNE
AMELIA STANDARD 20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla standard (min 2, max 2+2/ 3)   - 26,5 33 37
Single standard - 34 42,5 48


Tarife in euro/ pers/ noapte cu DEMIPENSIUNE Reduceri :
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera Dubla Standard cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL DOBRUDJA 3*


Localizare: In zona centrală, la 150 m de plajă. Cel mai inalt hotel din Albena - "Dobrudja" este, fără indoială, unul din simbolurile litoralului bulgar. Posibilitatea practicării turismului de congrese face din hotel un loc preferat pentru desfăşurarea multor evenimente interesante. Albena este singura staţiune din Bulgaria care dispune de un centru de hemodializă - parte a centrului de balneologie "Medica" din hotelul "Dobrudja".
Facilitati: Piscină descoperită, piscină acoperită, restaurant principal, restaurantul panoramic "Ciel Bleu", café-bar "Panorama", lobby bar, centru SPA medical, sală fitness, servicii de spălătorie şi călcătorie, minibar, internet café, magazine, garaj subteran, rent a car, schimb valutar. Sala conferinte - Sala "Atlantic" - 250 locuri cu diferite posibilitati de amenajare, precum şi cu opţiunea pentru traducere in timp real in 5 limbi.
Servicii masa: Demipensiune.
Camere: Camerele şi apartamentele sunt mobilate confortabil, dispun de TV şi televiziune prin cablu, baie cu cadă, minibar, telefon. O parte din camere au balcoane sau aer condiţionat.
Facilitati copii: Piscină acoperită pentru copii.
Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri şi o umbreluta pentru fiecare camera la plaja.
Sport si activitati: excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu DEMIPENSIUNE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla cu balcon (min 2, max 2+2/ 3) 22 25,5 29 31
Single cu balcon 28 33 37 40
Loc in dubla fara balcon (min 2, max 2+2/ 3) 19,5 21 26,5 29
Single fara balcon 25,5 28 34 37
Apartament cu 2 dormitoare cu AC - tarif pe unitate pentru max 4 adulti 85 99 110,5 120
Apartament cu 1 dormitor cu AC - tarif pe unitate pentru max 3 adulti 63 74 83 90
Apartament cu 2 dormitoare fara AC  - tarif pe unitate pentru max 4 adulti 76 85 101 110,5
Apartament cu 1 dormitor fara AC - tarif pe unitate pentru max 3 adulti 56,5 63 75 83
 
Reduceri :
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL KALIOPA 3*

 
Localizare: Pe faleză, in apropierea părţii centrale a complexului Albena.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant “à la carte" Kaliopa, Restaurant Amelia - mic dejun, cin, lobby bar, pool bar, masaj , internet café, minibar, servicii de spălătorie şi călcătorie, inchiriere seif la recepţie , rent a car, schimb valutar , inchiriere seif la recepţie, internet in holul hotelului şi in restaurant.
Servicii masa: Mic dejun sau demipensiune.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern şi confortabil. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu.Toate camerele au balcon.
Facilitati copii: Teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă piscina exterioara.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu DEMIPENSIUNE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 24 32 40 46,5
Single 31 42,5 52 62
 
Reduceri :
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2-lea copil plateste 30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;
 

HOTEL ALTHEA 3*

 
Localizare: hotelul se afla in zona de parc a statiunii, la 800m de plaja
Facilitati: hotelul dispune de piscina exterioara cu sectiune pentru copii, magazin, birou de schimb valutar, seif (contra cost), parcare, shuttle bus catre plaja (contra cost), bar, tenis de masa (contra cost), cabinet de masaj (contra cost). Hotelul nu are restaurant propriu, masa se ia la restaurant Horizont (100 m) sau la restaurantul unui alt hotel din apropiere.
Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi, Tv prin satelit, telefon, balcon, baie cu dus si au vedere la parc.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarife in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) - 25 30 32
Single - 32 38,5 41,5
Maisonette cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti - 99 118,5 128
Maisonette cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 2 adulti + 1 copil - 62 73,5 80,5

Reduceri :
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2-lea copil plateste 30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 • supliment Family Room (2 duble interconectate) - se taxeaza 4 paturi integral + 1 supliment de 2 euro/persoana/zi
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Family Room cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room.
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani;

HOTEL KOMPAS 3*

 
Localizare: In zona parcului, la 500 m de plajă, magazine, localuri şi alte puncte de atracţie. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, intre 9:30 h şi 17:00 h. Inconjurat de splendide zone de parc şi grădini cu flori, hotel "Kompas" vă oferă o stare de calm şi confort, alături de servicii impecabile şi o atmosferă caldă. Este un loc ideal de odihnă pentru cuplurile care preferă singurătatea in doi şi pentru familiile cu copii. Hotelul a fost complet renovat in 2008.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, snack bar, internet café, inchiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar , internet gratuit in holul hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant: mic dejun, pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. *Snack bar - snacksuri, dulciuri, fructe şi ingheţată. Băuturi: băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească la halbă, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktail-urileşi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Servicii cazare: Camerele sunt amenajate modern şi confortabil, dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu. Toate camerele sunt cu balcon.
Facilitati copii: Teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri si o umbrela pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque,  mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, de 6 ori pe săptămană ziua şi de 3 ori seara. Internet gratuit in holul hotelului.         
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 25,5 31 38,5 42,5
Single 33 40 50 55
Apartament cu 1 dormitor - tarif pe unitate pentru max 2 adulti + 1 copil 62 78 96,5 107
Loc in 2 duble interconectate (2+2/ 3+1/ 3+2) 30 31 39 44,5
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere.
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru apartamente:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 12.99 ani;

 

HOTEL PANORAMA 2*

 
Localizare: In zona parcului, la 600 m de plajă, magazine, localuri şi alte puncte de atracţie. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, intre 9:30 h şi 17:00 h. Atmosferă plăcută şi confort, combinate cu linişte şi calm. Multe distracţii şi emoţii estivale, care vă vor rămane in amintire din concediu. Dacă toate acestea coincid cu imaginea dumneavoastră asupra concediului la mare, atunci hotel Panorama e locul pe care il căutaţi. Hotelul a fost complet renovat in 2008.
Facilitati: Piscină descoperită (hotel Kompas), restaurant principal (hotel Kompas), lobby bar, snack bar, internet café, inchiriere seif in camere, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, internet gratuit in holul hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină. Meniu special pentru copii. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Snack bar - snacksuri, dulciuri, fructe şi ingheţată. Băuturi: băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească la halbă, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktail-urileşi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele şi apartamentele sunt amenajate modern şi confortabil, dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu. Toate camerele sunt cu balcon.
Facilitati copii: Teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii intre 0 şi 12 ani neimpliniţi, cazaţi in cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri si o umbrela pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque, mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, de 6 ori pe săptămană ziua şi de 3 ori seara. Internet gratuit in holul hotelului.         
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 25,5 32 38,5 42,5
Single 33 41 50 55
Apartament cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti 101 126,5 154 170
Maisonette cu 2 dormitoare - tarif pe unitate pentru max 4 adulti + 1 copil 101 126,5 154 170
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Suplimente de masa pentru maisonette:
ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1/ 4+1, “+1" se refera la 1 copil 2-11.9 ani.
Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:
 • All Inclusive: 18 euro/zi/adult si 9 euro/zi/copil;
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 12.99 ani;
 

HOTEL OASIS 2*

 
Localizare: In zona centrală, la 100 m de plajă şi foarte aproape de artera principală cu localuri şi magazine. Situat in partea centrală a complexului Albena, inconjurat de frumoase parcuri şi grădini, hotel "Oasis" vă oferă o şansă minunată de odihnă deplină.
Facilitati: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, snack bar, ice bar, internet café, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz şi cină.  Micilor noşti oaspeţi le oferim şi ceva de ronţăit la bufetul special pentru copii, la pranz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, cu specific marin, bulgară regională şi italiană. Snack bar: pizza, salate, fructe, o diversitate ispititoare de dulciuri. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească la halbă, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost. Servicii cazare: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu duş, telefon, TV cu televiziune prin cablu şi balcon.
Facilitati copii: Club pentru copii, teren de joacă şi piscină pentru copii.
Sport si activitati:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque, mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămană; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
 
Early Booking (se aplica pentru sejur minim 7 nopti, doar pentru Duble si Single):
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 28.02.2018.
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2018.
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Penalizare 60% pentru anularea rezervarilor cu Early Booking !!!
 
Tarif in euro/ pers/ noapte cu ALL INCLUSIVE
  20.05-07.06
14.09-10.10
08.06-21.06
07.09-13.09
22.06-08.07
20.08-06.09
09.07-19.08
Loc in dubla (min 2, max 2+2/ 3) 29 36 46 49
Single 37,5 46,5 60 63
 
Reduceri:
 • infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 1 adult - tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
 • 2 copii (2 - 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
 • al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
 
Reduceri 2 duble interconectate:
 • 2 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - 50% reducere (fiecare copil);
 • 3 adulti cu 1 copil (2 - 11,99 ani) - copilul are 50% reducere;  
 • 3 adulti cu 2 copii (2 - 11,99 ani) - primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere.
 
Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 
Taxa de statiune: 1,5 euro/zi/adult; 0,75 euro/zi/copil 2 - 11.99 ani.
 
Klass 10/01(I)
 

 

Rezerva Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume *:
Email*:
Newsletter: vreau sa primesc Newsletter din partea agentiei.
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul din imagine*: Cod Securitate
Scopul colectarii datelor este pentru furnizare de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligata sa furnizat datele cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Feed-back clienti Klass Tour
Aveti posibilitatea de a scrie o mini-recenzie deoarece parerea dvs. este un element important pentru noi, ca si agentie de turism - in plus, ajuta turistii sa faca o alegere informata, asa cum, probabil si recenziile celorlalti v-au ajutat pe dvs.
City break Roma, perioada 03.08 - 08.08.2018, dna Popa, Campina - 14.08.2018
Hotelul Casa la Salle 3* a fost usor de reperat . Check-inul s-a făcut la ora 13 și a fost Ok.
Da. Recomand . Casa la Salle este o locație linistită, cu cam ... citeste tot »
City break Istanbul, 10.07 - 14.07.2018, dna Dominteanu, Galati - 18.07.2018
Hotelul Asur 3* situat in zona centrala, personal foarte amabil, curatenie,terasa frumoasa pentru servit ceai/cafea.
  ... citeste tot »
Sejur Hurghada, 08.07 - 15.07.2018, dna Roman, Bucuresti - 16.07.2018
Ffff multumit de serveciile puse la dispozitie de catre hotel SEAGULL 4*.
Confort maxim, pozitionare perfecta, mancare ffff buna (in special la rest indian), spectacol in fieca ... citeste tot »
Sejur Ins. Kos, 29.06 - 06.07.2018, dna Ungureanu, Bucuresti - 12.07.2018
Hotelul Sunset 2* a avut pana anul trecut 2 stele.Anul acesta l au ridicat la 3 stele.Este un hotel modest,fara mari facilitati,insa foarte curat.Il recomand dar doar daca se inchiria ... citeste tot »

Companii Partenere
Agentia de Turism Kusadasi
Agentia de turism KlassTour
Tel. (+40) 021.330.43.02 | office@klasstour.ro
Bd. Dimitrie Cantemir Nr. 20, Bl.8, Sc.4, Ap.100, Sector 4
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Rezerva acum!Vorbeste cu noi!