Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.
Cauta:

Contactati-ne ACUM!
(+40) 021.330.43.02
Whatsapp Klasstour pe Skype Agentia de turism Klasstour


Newsletter
Fiti la curent cu ofertele de vacanta. Abonati-va la newsletterul nostru si primiti cele mai bune oferte direct in email.
Aboneaza-te!
Booking.com
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Comanda

Info Utile


Informatii de calatorie actualizate, conditii de calatorie si masuri de siguranta.
Va ajutam sa va faceti planuri de calatorie fezabile, pe baza informatiilor actualizate referitoare la reinceperea calatoriilor.

Condiții de calatorie in funcție de destinația de interes:
Faceti click pe fiecare dintre numele tarilor de mai jos pentru a afla conditiile de calatorie pentru fiecare destinatie.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie lista centrelor de testare moleculara PCR pentru Covid - 19 din țara >> http://www.ms.ro/centre-testare/

 
AUSTRIA ELVETIA ITALIA PORTUGALIA
BULGARIA FINLANDA LETONIA SLOVACIA
CEHIA FRANTA LITUANIA SPANIA
DANEMARCA GERMANIA MAREA BRITANIE SUEDIA
EAU GRECIA NORVEGIA TURCIA
ESTONIA IRLANDA OLANDA UNGARIA
 

GRECIA
 
 
!!! Conform informatiilor comunicate astazi 25.07 pe www.mfa.gr, incepand cu ziua de Marti 28 Iulie, toti cetatenii romani si bulgari care calatoresc in Republica Elena (Grecia) pe cale aeriana in scop turistic, sunt obligati sa prezinte un test molecular cu rezultat negativ privind infectia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 de ore inainte de calatorie.
In caz contrar, nu le va fi permisa intrarea pe teritoriul Greciei.
*Este specificat ca turistii cu zbor pe datele de 28 si 29 Iulie care nu au avut timp suficient sa faca un test in Romania inainte de calatorie, vor fi testati la intrarea in Grecia de catre echipele medicale de acolo.
 
Testele trebuie efectuate in laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie sa fie emise in limba engleza si sa contina numele și prenumele persoanei testate, precum si seria si numarul cartii de identitate sau ale pasaportului persoanei respective.
Autoritatile elene subliniaza ca falsificarea acestor certificate este pedepsita conform legii elene.
 
Pentru calatoriile terestre exista deja aceasta regula de prezentare a unui test negativ efectuat cu 72 de ore inainte de calatorie iar din 28.07 se va aplica si pentru turistii care calatoresc pe cale aeriana.
 
 
Prezentarea acestui test nu exclude obligatia de completare a formularului electronic PLF (Passenger Locator Form) cu 24 de ore anterior momentului intrarii pe teritoriul Greciei și nici posibilitatea testarii aleatorii la intarea pe teritoriul Republicii Elene.

 
!!! Conform informatiilor comunicate in mod oficial pe www.mae.ro, incepand cu ziua de Miercuri  15 Iulie ora 06:00 (si nu 14 Iulie cum comunicasera initial autoritatile elene), toti cetatenii straini care intra in Republica Elena (Grecia) pe cale rutiera in scop turistic, sunt obligati sa prezinte un test molecular cu rezultat negativ privind infectia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 de ore inainte de calatorie.
In caz contrar, nu le va fi permisa intrarea pe teritoriul Greciei.

Testele trebuie efectuate in laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie sa fie emise in limba engleza si sa contina numele și prenumele persoanei testate, precum si seria si numarul cartii de identitate sau ale pasaportului persoanei respective.
Autoritatile elene subliniaza ca falsificarea acestor certificate este pedepsita conform legii elene.

Aceasta noua reglementare NU se aplica calatoriilor cu avionul.
 
Prezentarea acestui test nu exclude obligatia de completare a formularului electronic PLF (Passenger Locator Form) cu 24 de ore anterior momentului intrarii pe teritoriul Greciei și nici posibilitatea testarii aleatorii la intarea pe teritoriul Republicii Elene.
 
Totodata, conform informatiilor comunicate public de autoritatile elene pe site-ul https://travel.gov.gr, platforma electronica https://travel.gov.gr/#/   care permite completarea formularului Passenger Locator Form nu va fi disponibila pana marți, 14 iulie, ora 00.01 pentru intrarea in Grecia pe cale rutiera.
Astfel, cetatenii romani care au completat deja aceste formulare vor putea intra in Republica Elena prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas, iar cei care nu au formularul completat pana la acest moment vor trebui sa isi reprogrameze calatoria incepand cu miercuri, 15 iulie 2020.

Avand in vedere masurile de precautie pe care trebuie sa le adoptam, pentru ca vacantele Dvs sa fie pe deplin in siguranta, Guvernul Elen, solicita de la 1 iulie, completarea formularului de mai jos, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea calatoriei.
Pentru formular -->>  https://travel.gov.gr/#/

Indicatii completare formular Grecia, click AICI

Protocol pentru pasagerii care sosesc cu avionul

• Sosirea pasagerilor la poarta de sosire.
• Transfer catre zona in care se afla personalul de screening și  verificarea codului unic QR (raspuns rapid), fie in format electronic (QR pe care fiecare pasager il primeste ulterior completarii PFL online, pe telefonul mobil) sau pe formularul QR tiparit.
• Personalul de screening direcționeaza pasagerii, in funcție de  codul QR al acestora, fie catre zona de verificare suplimentara screening, fie spre ieșire (zona de preluare a bagajelor și controlul documentului de identitate).

      Pana cand rezultatele screeningului devin disponibile, pasagerii testați pentru SARS-CoV-2 (de catre o echipa medical autorizata) sunt obligați sa se auto-izoleze la adresa destinației finale, așa cum este declarat pe formularul de localizare al pasagerilor (PLF). Dupa finalizarea testului screening, pasagerii sunt direcționați catre ieșirea din aeroport.

Protocol pentru sosirea la frontierele terestre

• Sosirea persoanelor la punctul de control. Toate persoanele care intra in țara trebuie sa prezinte completat formularul de localizare a pasagerilor (PLF).
• Se va verifica documentul de identitate și codul unic de raspuns rapid (QR) de catre controlul vamal fiecarei persoane, fie in format electronic ( tel. mobil) sau pe formularul QR tiparit.
• In funcție de codul QR, persoanele care sosesc in Grecia vor fi direcționate de catre personalul de securitate, fie catre zona de verificare suplimentara screening fie ingaduite sa iși continue calatoria pana la destinația finala in Grecia, primind instrucțiuni utile in cazul in care apar simptome de infecție respiratorie, și recomandarea de a contaca imediat Organizația Naționala de Sanatate Publica (EODY).

     Daca persoanele care intra in Grecia intenționeaza sa aiba multiple opriri (innoptari in locații diferite) pe teritoriul grecesc, trebuie sa declare acest lucru și sa raporteze destinația inițiala și itinerariul lor de calatorie pentru urmatoarele 7 zile.  Unitațile sanitare mobile EODY (KOMY) vor funcționa continuu la punctele de control frontiera terestra.

     Pana cand rezultatul screeningului devine disponibil, persoanele care sunt testate pentru noul coronavirus SARS-CoV-2 sunt obligate sa se autoizoleze la adresa destinației finale, așa cum este declarat pe formularul de localizare al pasagerilor (PLF). Datele personei testate vor fi introduse in sistemul de informații electronic EODY, conectat la registrul COVID  (pentru a facilita urmarirea contactelor in cazul in care cineva se dovedește pozitiv). Dupa finalizarea testului screening, persoanei testate i se ingaduie accesul in țara, primind instrucțiuni cu privire la auto-izolare pana la anunțarea rezultatelor screeningului.

Protocol pentru pasagerii care sosesc pe mare

• Sosirea pasagerilor care acceseaza poarta principala de intrare.
• Pasagerii care calatoresc in vehicule vor fi direcționați catre o poarta secundara de intrare.
• Toți pasagerii sunt indrumați catre zonele in care personalul de screening va verifica codul unic de raspuns rapid (QR),  pe care fiecare pasager il prezinta fie in format electronic ( tel. mobil) sau pe formularul QR tiparit.
• In funcție de codul QR, persoanele care sosesc in Grecia pe mare vor fi direcționate de catre personalul de securitate, fie catre zona de verificare suplimentara screening fie ingaduite sa iși continue calatoria pana la destinația finala in Grecia, primind instrucțiuni utile in cazul in care apar simptome de infecție respiratorie, si recomandarea de a contaca imediat Organizația Naționala de Sanatate Publica (EODY).

      Pana cand rezultatul screeningului devine disponibil, persoanele care sunt testate pentru noul coronavirus SARS-CoV-2 sunt obligate sa se autoizoleze la adresa destinației finale, așa cum este declarat pe formularul de localizare al pasagerilor (PLF). Dupa finalizarea testului screening, persoanei testate i se ingaduie accesul in țara, primind instrucțiuni cu privire la auto-izolare pana la anunțarea rezultatelor screeningului.

NOTA:
     Toți pasagerii trebuie sa respecte masurile de igiena preventiva necesare (utilizarea maștilor și distanțarea fizica, unde se impune si este posibil).
     Datele personei testate vor fi introduse in sistemul de informații electronic EODY, conectat la registrul COVID  (pentru a facilita urmarirea contactelor in cazul in care cineva se dovedește pozitiv).

Precizari importante:
    Prezentarea formularul de localizare a pasagerilor (PLF) are ca scop reducerea timpului de asteptare prin formalitate vamala.
    Testul screening se va face aleatoriu (ocazional), precum s-a efectuat incepand din 15.06.2020.
    Pentru pasagerii care intra in Grecia, incepand cu 01.07.2020, este posibila completarea formularului de localizare a pasagerilor (PLF), in format fizic la intrarea in tara. Pentru a evita aglomerarea in vama, recomandam completarea acesuia on-line.
 
BULGARIA
 
!!! Mai jos va transmitem informații cu privire la politica de anulare și conditiile de calatorie in Bulgaria.

Incepand cu data de 16.06.2020,  pentru orice solicitare de anulare pachete proprii Klass Tour cu destinația Bulgaria, se vor aplica penalizarile conform contract. 

Alte informații importante: Conform Hotararii nr 28/11.06.2020:
!!! Se excepteaza de la masura de carantinare/izolare persoanele sosite din tarile stabilite pe baza analizei efectuate de Institutul National de Sanatate Publica, aprobate prin hotarare a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Printre țarile exceptate se afla și Bulgaria.
Persoanele care fie au plecat din Romania si petrec o perioada mai scurta de 14 zile in alta tara exceptata de la masura carantinarii/izolarii, fie au petrecut o perioada de cel putin 14 zile cumulativ in tari exceptate de masura carantinarii/izolarii, nu intra in carantina/izolare la intrarea in Romania.1. Acte necesare eliberare pasaport
2. Informatii privind protectia datelor personale
3. Termeni si conditii rezervare bilete de avion
4. Conditii de calatorie prin agentia Klass Tour
5. Contract cu turistul
6. Despre Klass Tour - Esti curios ce se spune despre Klass Tour? Vrei sa stii ce parere au cei care au calatorit prin agentia Klass Tour Bucuresti? Ai ajuns in locul potrivit!

 
Noutati
Minivacanta 1 Decembrie!
Klass Tour va ureaza o minivacanta placuta si zile minunate!
In perioada 30.11 - 03.12.2023 a...
29/11/2023


Feed-back clienti Klass Tour
Aveti posibilitatea de a scrie o mini-recenzie deoarece parerea dvs. este un element important pentru noi, ca si agentie de turism - in plus, ajuta turistii sa faca o alegere informata, asa cum, probabil si recenziile celorlalti v-au ajutat pe dvs.
Italia - Sicilia, Senior Voyage, 11.10 - 18.10.2023, dl Abaitanci, Iasi - 20.10.2023
Hotelul Capo Peloro 3* a fost din toate punctele de vedere foarte bun si intr-o zona bunaLinistit, curat si ingrujit. Mincarea foarte buna si foarte multa atit dimineata cit si seara. ... citeste tot »
City break Zaragoza, 14.09 - 19.09.2023 - 26.09.2023
Hotelul Cesaraugusta 3*, chiar merita sa fie promovat. Este destul de central  ,multe mijloace de transport, foarte curat, in camera TV, frigider, A/c, personal foarte amabil și ... citeste tot »
Sejur Antalya, 11.09 - 18.09.2023, dna Motan, Ilfov - 19.09.2023
Hotelul Susessy Luxury Resort 5*- Belek a fost ok, foarte frumos si plin de activitati atat pt adulti cat si pt copii.
  ... citeste tot »
Sejur Antalya, 22.07 - 29.07.2023, dna Ecaterin, Giurgiu - 02.08.2023
Hotelul Royal Alhambra Palace 5* a fost bun , check-in relativ rapid (aproximativ ora 12-12.30).Personal amabil  si primitor. Instalatia de aer conditionat nu tocmai suficienta p ... citeste tot »

Companii Partenere
Agentia de Turism Kusadasi
Modalitati de plata
Agentia de turism KlassTour
Tel. (+40) 021.330.43.02 | office@klasstour.ro
Bd. Dimitrie Cantemir Nr. 20, Bl.8, Sc.4, Ap.100, Sector 4
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Cere Oferta!Vorbeste cu noi!