Cauta:

Contactati-ne ACUM!
(+40) 021.330.43.02
Klasstour pe Yahoo Klasstour pe Skype Agentia de turism Klasstour


Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Comanda
Senior Voyage Scotia 2017 - 2018
Senior Voyage Scotia 2017 - 2018
Senior Voyage Scotia 2017 - 2018Senior Voyage Scotia 2017 - 2018Senior Voyage Scotia 2017 - 2018Senior Voyage Scotia 2017 - 2018
de la 495 Euro
/persoana

Senior Voyage 2017 - 2018
Scoția - Castele, frăţii secrete şi  scotch
 

Stirling -Loch Lomond - Glengoyne - Loch Ness - Higlands- Fort William - Inverness - Oban - Inveraray -Glencoe - Glasgow -Paisley Abbey -  Edinburgh - Rosslyn Chapel - Codul lui Da Vinci - Dundee - Perth - St Andrews

De la 495 € /pers/sejur


Date de plecare
2017: 03.10, 05.10
2018: 12.04, 19.04, 26.04, 01.05, 03.05, 08.05, 10.05, 15.05, 17.05, 22.05, 24.05, 29.05*, 31.05*, 05.06*; 07.06*.

Tariful include:
 • Transport avion București - Glasgow- București
 • 7 nopți cazare la hotel de 4*
 • Mic dejun și cină (2 mese pe zi - conform programului, in ziua sosirii se asigura cina, in ziua plecării mic dejun)
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și insoțirea turiștilor pană la hotel, precum și preluarea de la hotel și insoțirea turiștilor pană la aeroport in ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii in deplasarea către obiectivele turistice.
 • ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Glasgow.
 • ½ zi excursie opțională Paisley pentru  posesorii de Senior Voyage Club Card.
Tariful nu include:
 • Taxe de aeroport 125 euro /persoană.
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel)
 • Mesele de pranz.
 • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale.
 • *Supliment 30 euro/persoană pentru plecările din perioada 29.05 - 07.06.2018.
Reduceri & suplimente:
 • Supliment cameră single: 175 euro/sejur  (număr camere limitat).
 • Reducere 10% la achiziționarea a trei excursii opționale cumulat pentru posesorii  Senior Voyage Club Card.
 • Reducere 5% la achiziționarea a trei excursii opționale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card.
Bonusuri pentru posesorii de senior voyage club card
 • ½ zi excursie opțională la Paisley 
 • Reducere 10% la achiziționarea unui pachet de trei excursii opționale (reducerea se aplică doar la achiziționarea cumulată a celor trei excursii).
Observații
·  Tariful afișat este pentru loc in camera dubla.
·  Unitatea de cazare menționata in acest program poate fi modificata, in acest caz agenția oferind o alternativa similara.
 

Hallmark Irvine 4* (sau similar)
http://www.hallmarkhotels.co.uk/hotels/irvine
Localizare: Hotelul Hallmark Irivne, face parte din lanțul de Hotelul Hallmark șieste situatla 3 km distanță de centrul orasului Irvine sila circa 5 km distanta față de plaja cu nisip. Aeroportul din Glasgowse află la40 km distanță.
Facilități hotel: hotelul are 2 restaurante, lounge barunde se pot servi gustări și un sortiment bogat de cocktailuri și băuturi nealcoolice, servciu room-servicenon stop,recepție deschisă non-stop.
Facilități camere: hotelul dispune de 128 de camere elegant finisate dotate cu : aer condiționat, toaletă, uscător de păr, telefon, TV satelit, birou, facilitati preparare ceai si cafea, Wi-fi gratuit.


 
Atracții
 • Edinburg
Orice călătorie in Scoţia ar trebui să inceapă in capitală - Edinburgh. Acest oraş nu este doar centrul cultural al Scoţiei, ci şi una dintre cele mai frumoase oraşe europene. Deşi nu se afla prea des pe lista celor mai populare oraşe de pe bătranul continent, Edinburgh ascunde o mulţime de lucruri interesante pentru orice turist -  castele desprinse din poveşti, localnici prietenoşi şi peisaje superbe.
 
 • Glasgow
Așezat pe malurile raului Clyde, Glasgow s-a transformat dintr-un oraș industrial in cel mai important centru cultural din Scoția, cu o mulțime de muzee interesante, galerii de artă și festivaluri variate. Numele său galez inseamnă "spațiu verde minunat", așa că nu este de mirare că Glasgow se mandrește cu nu mai puțin de 70 de parcuri și grădini elegante.
 
 • Loch Ness
Este imposibil să vizitezi Scoția și să nu vezi și Loch Ness cu faimosul său monstru. Nessie. Povestea lui incepe cu foarte mult timp in urmă, in anul 565, cand se zice că pentru prima dată zărit de către St. Columba in apele Lacului Loch Ness. De-a lungul timpului mulţi aventurieri au pretins că au zărit misterioasa creatură, dar nu există dovezi care să certifice existenţa reală a acesteia.
 
 • Stirling
Oraşul Stirling se ridică pe un pisc vulcanic prelung, atingand apogeul cu vestitul castel poziţionat impresionant pe culmea de  76 metri inălţime. Datorită magnificei sale poziţii strategice, castelul Stirling a fost cel mai important trofeu in războaiele de independenţă scoţiene de la sfarşitul secolului al XII-lea şi inceputul secolului al XIV-lea şi poate fortareata cea mai importantă din Scoţia , reşedinţa preferată şi loc de incoronare pentru mulţi dintre suveranii Scoţiei.
 
Nu ratați excursiile opționale
 • Excursie la Loch Lomond - Stirling - Distileria Glengoyne
Plecăm in prima zi de explorare a Scoției. Loch Lomond este cel mai mare lac din Marea Britanie ce rivalizează ca faimă și frumusețe cu Loch Ness, fiind la distanță de 32 km nord-vest de Glasgow. Ne ia aproximativ o oră să ajungem la malul sudic al lacului, care se află in prima rezervație naturală inființată in Scoția, Parcul Național Trossachs.
Intr-o țară a castelelor, cu ce ne-ar putea impresiona Castelul Stirling? Ei bine, poate cu faptul că a fost o fortăreață regală si că ar fi fost candva a regelui Arthur, unde se adunau Cavalerii Mesei Rotunde. Castelul Stirling domină imprejurimile, și a fost martor la nenumărate bătălii și acte eroice. De văzut Sala Mare Medievală. Grădina Regală, Capela Regală și mai ales Stirling Heads, o minune a sculpturii Renașterii scoțiene. Ne aflăm intr-o regiune celebră pentru distileriile de whisky, așa că  ne oprim pentru o degustare de scotch autentic. La distileria Glengoyne avem parte de una dintre cele mai plăcute experiențe scoțiene. Degustarea specialitatilor locale durează exact cat să ne cuprindă o voie bună care ne dă curajul să ne cunoaștem mai bine, motiv pentru care, putem să incheiem ziua cu zambetul pe buze.

 • Excursie la Loch Ness -Highlands - Glencoe- Fort William - Inverness

După ce am parcurs drumul de cateva ore cu autocarul, lacul Loch Ness ni se așterne in toată splendoarea sa, incadrat in peisajul montan din departare. E momentul să punem aceeași intrebare: oare există sau nu Monstrul din Loch Ness? Misterul dăinuie.  Ne aflăm in regiunea numită Highlands, un teritoriu vast cu lacuri intinse, munți cu varfuri albe aproape tot anul,  campii de un verde cum nu mai găsești nicăieri in lume. Mergem spre Glencoe, o regiune care oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje din Scoția, dacă nu chiar din intreaga Marea Britanie, unde munții se cufundă in văi (glens) de un verde intens,  pană cand se intalnesc cu apele mereu schimbătoare ale lacurilor (lochs). Poposim in Fort William, oraș care se mindrește cu supranumele de “capitala activităților in aer liber" din Marea Britanie. Vizitatorii se bucură de acces ușor spre dealurile infloritoare, la trasee de alpinism sau ciclism, sporturi de iarna și acvatice - precum și la plăceri mai monotone ca pescuitul sau mersul pe jos. Aflat la 9 km depărtare pe malul raului Ness, orașul Inverness este ultima redută nordică pentru pasionații de activități in aer liber. Peisajul este demn de scenele din Urzeala Tronurilor" sau Harry Potter".  Mai zărim Canalul Caledonian, Rezervația Naturală Merkinch și Castelul Inverness.

 • Excursie la Oban - Castelul Inverary

După micul dejun pornim spre Oban, un oraș important de pe țărmul vestic al Scoției. Oban atrage mii de vizitatori fiind  un important nod de transfer pentru cei care călătoresc cu feribotul spre insulele Lismore, Colonsay, Islay, Coll, Tiree, Mull, Barra și South Uist. La mică distanță de Oban zărim castele spectaculose, plaje intinse și peisaje de o frumusețe uimitoare cu insulele Kerrera, Lismore și Mull pierzandu-se la orizont.  Dar pentru a le vedea mai pe indelete, urcăm dealul abrupt pe care este amplasat Turnul MacCaig. Printre atracțiile din Oban mai găsim Teatrul Corran Halls, Cinema Phoenix, Muzeul Războiului și Păcii și Distileria Oban. Ușor de zărit, chiar langă malul mării, acesta este unul dintre cei mai vechi producători de single malt din țară, incă din 1794. Apoi, drumul ne duce spre pitorescul oraș Inverary unde sperăm să mancăm o porție zdravănă de Fish & Chips, de departe cea mai populară mancare de tip fastfood din Scoția.  Vizităm Castelul Inverary, aflat in Downtown Abbey. Plecand din Inverary, ne intampină peisajul uimitor al lacului Loch Fyne, renumită pentru fructele de mare proaspete.

 • Excursia la Edinburgh - Capela Rosslyn  (Codul lui Da Vinci)

După micul, plecăm spre capitala Scoției. Edinburgh este, fără doar și poate, nestemata coroanei Scoției și unul dintre cele mai vibrante orașe din Europa. Gazda mai multor festivaluri de artă renumite care atrag anual zeci de mii de entuziaști, orașul se poate mandri cu o colecție fabuloasă de clădiri și monumente istorice din Evul Mediu care fac parte din patrimoniul UNESCO.  Este răsfățul suprem pentru orice călător: atracții la tot pasul, restaurante decadente și carciumi in care petrecerile nu se opresc, poeți de stradă și artiști ambulanți gata să-ți aducă un zambet pe buze. Castelul Edinburgh, reședință regală pentru monarhii Scoției, ocupă colina stancoasă ce domină orașul. De acolo avem parte de o panoramă spectaculoasă, cu vedere asupra acoperișurilor și străzilor pline de viață, precum și asupra faimoasei Royal Mile, principala arteră din centrul istoric. Ne despărțim de Edinburgh ca să ajungem la un alt reper legendar al Scoției,  Capela Rosslyn.  Locul incoronării mai multor monarhi, după ecranizarea bestseller-ului lui Dan Brown, Codul lui Da Vinci, Capela Rosslyn atrage sute de mii de vizitatori anual. Zidurile sculpturale se pare că ascund o serie de simboluri atribuite frăției secrete a masonilor templieri și mistere ezoterice care așteaptă să fie descoperite. Oare cum de există plante reprezentate in basoreliefuri precum porumbul sau aloe vera inainte de descoperirea Americilor? Insă frumusețea acestei biserici rămane principalul motiv de atracție pentru cei mai mulți vizitatori.
Moment de răgaz:
Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera autentică dintr-un oraș scoțian, trebuie să intri intr-un pub local și să savurezi un pint de ale sau bitter alături de localnici. Pentru ei, pub-urile sunt locuri de socializare prin excelență. Intră in vorbă cu barmanul și află de la cea mai bună sursă, cum e treaba cu Hagii, Popescu sau Dan Petrescu, pentru că toți ii cunosc și ii respectă.
 

 • Excursie  la Dundee - Perth  - St. Andrews

Pornim la drum intr-un tur de o zi in care descoperim cateva dintre cele mai faimoase atracții din Scoția. Mergem in Dundee, oraș ce gazduiește (poate?!) cel mai bantuit castel din lume, ne oprim să admirăm nava RSS Discovery, cea care i-a purtat pe celebrul explorator arctic Robert Falcon Scott și echipa sa in expediția fatală din 1901 și trecem pe langă Castelul Broughty Ferry.  După Dundee, trecem prin frumoasa zonă rurală Angus, cunoscută drept locul de naștere al Scoției, și unde, se spune că visele devin realitate. Nu departe se află Castelul Glamis unde a copilărit Regina Elisabeta I.
Apoi mergem in Perth, odinioară capitala Scoției, cu o arhitectură impresionantă și cu o istorie fascinantă. Printre atracții ar fi Castelul Balhousie, o fortăreață care servește aztăzi ca garnizoană pentru regimentul The Black Watch, gradina botanică Branklyn Garden,  și nu in ultimul rand George Street, loc celebru pentru pasionații de cumpărături. După ce găsești suvenirul perfect intr-unul din pitoreștile magazine, pornim la drum din nou.
Următorul popas va fi in St. Andrews, locul in care s-a inventat jocul de golf și unde se află și cea mai veche Universitate din toată Marea Britanie. Aici a intalnit-o Prințul William pe viitoarea ducesă de Cambridge și actuala soție, Kate Middleton. O plimbare la pas prin frumosul și cochetul oraș St. Andrews va fi o adevărată incantare cu vizita obligatorie a ruinelor Catedralei St. Andrews sau a faimoasei plaje West Sands.
 
Moment de răgaz:
Unul dintre lucrurile care intrigă orice străin in Scoția este legat de portul lor tradițional, in special de kilt-ul cu acea podoabă rotundă atașată in față. Piesa vestimentară pare să fie o moștenire de la vechii celți. Fiecare clan avea un pattern unic al țesăturii in carouri. Tradiția kilt-ului rămane și astăzi vie, bărbații purtandu-l cu ocazii cu totul speciale, in special la ceremonii (căsătorie, absolvire de colegiu sau botezul copiilor.).


Data publicarii: 01.09.2017
cod:klass04 (O)

Rezerva Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul din imagine*: Cod Securitate
Scopul colectarii datelor este pentru furnizare de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligata sa furnizat datele cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Feed-back clienti Klass Tour
Aveti posibilitatea de a scrie o mini-recenzie deoarece parerea dvs. este un element important pentru noi, ca si agentie de turism - in plus, ajuta turistii sa faca o alegere informata, asa cum, probabil si recenziile celorlalti v-au ajutat pe dvs.
City break Copenhaga, 29.11 - 04.12.2017, dna Stoian, Bucuresti - 11.12.2017
Hotelul Ansgar 3*a fost foarte usor de reperat, foarte aproape de gara. Camere micute, mic dejun foarte bun, personal amabil. Foarte aproape de obiectivele turistice ... citeste tot »
City break Roma, 28.11 - 01.12.2017, dl Dinu, Bucuresti - 08.12.2017
Hotel Domus Sessoriana 3*. Am dat de o receptionera din Romania, amabila cu noi.
Camera obisnuita, dar atmosfera f.linistita si cu incarcatura spirituala si religioasa deosebit ... citeste tot »
City break Napoli, 29.11 - 02.12.2017, dna Galis, Targoviste - 08.12.2017
Hotelul Nuovo Rebecchino 3* este aproape de gara, am facut check-in rapid. 
Am primit o cameră in care era un miros ciudat, pe care am schimbat-o fara probleme , rece ... citeste tot »
City break Roma, 01.12 - 05.12.2017, dna Gherghel, Suceava - 07.12.2017
Hotelul Casa la Salle 3*este foarte usor de reperat si ceea ce este foarte important este faptul ca este localizat in apropierea statiei de metrou Cornelia, ceea ce face ca vizitarea ... citeste tot »

Companii Partenere
Agentia de Turism Kusadasi
Agentia de turism KlassTour
Tel. (+40) 021.330.43.02 | office@klasstour.ro
Bd. Dimitrie Cantemir Nr. 20, Bl.8, Sc.4, Ap.100, Sector 4
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Rezerva acum!Vorbeste cu noi!