Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.
Cauta:

Contactati-ne ACUM!
(+40) 021.330.43.02
Whatsapp Klasstour pe Skype Agentia de turism Klasstour


Newsletter
Fiti la curent cu ofertele de vacanta. Abonati-va la newsletterul nostru si primiti cele mai bune oferte direct in email.
Aboneaza-te!
Booking.com
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Comanda
Transport autocar Riviera Olimpului - Vara 2020
Transport autocar Riviera Olimpului - Vara 2020
Transport autocar Riviera Olimpului - Vara 2020Transport autocar Riviera Olimpului - Vara 2020Transport autocar Riviera Olimpului - Vara 2020Transport autocar Riviera Olimpului - Vara 2020
60 Euro
/persoana/ pachet

Transport autocar Riviera Olimpului, Grecia
- vara 2020 -

PARALIA KATERINI & OLYMPIC BEACH & NEI PORI

22.05-26.09.2020 - Plecari in fiecare zi de VINERI

Traseu 1: Plecare din Brasov - Benzinaria MOL Calea Bucuresti, in fiecare vineri cca ora 16.00 si din Bucuresti, zona TIMPURI NOI, in fiecare vineri seara, cca ora 20.00, in perioada 22.05-26.09.2020; sosire in Grecia in localitatile de destinatie sambata, intre orele 09.00-10.30.
Traseu 2: Plecare din Bacau (cca ora 15.00) in fiecare vineri pe traseul Focsani - Buzau - Bucuresti (cca ora 20.00).
      Functie de numarul de turisti pe fiecare cursa, este posibil ca la unele serii sa fie curse directe din orasele de mai sus sau la altele sa se faca transbordare la Bucuresti.
Statii de debarcare/imbarcare in Grecia:
 • Salonic  (centura)
 • Paralia Katerini: Cosmopolitan, Orea Eleni Palace/vila Europe, LIDL, Girnis, Porto del Sol
 • Olympic Beach: Grand Platon (bus stop), Biserica
 • Leptokaria*, Platamonas* - functie de solicitari - cu transfer pentru minim 3 persoane
 • Nei Pori*: Centru - Biserica - cu transfer pt minim 3 persoane
Imbarcarile pentru retur se vor efectua sambata intre orele 16.30 - 17.00 (din Leptokaria, Platamonas si Nei Pori transferul la Paralia se va face in jurul orei 11.00), din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor / reprezentantul local. Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata), in Brasov cca 09.30 si in Bacau cca ora 11.00.
Nota: orele sunt informative, turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. In functie de rezervarile primite pe fiecare serie se pot stabili si alte puncte de debarcare/preluare, in apropierea hotelurilor care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Tarif loc standard: 60 euro/persoana/ dus-intors - cu plecare din Bucuresti retur la o saptamana.
*Supliment pentru Leptokaria, Platamonas, Nei Pori: 15 euro/pers dus-intors (minim 3 persoane)
Reducere de early booking: 5 EURO pentru rezervari pana la 15.03.2020, achitate pana pe data de 10 a lunii urmatoare efectuarii rezervarii.
Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la data scadentei; dupa aceasta data penalizareaa este de 100%. Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie. Celorlalte rezervari le sunt aplicabile conditiile generale de anulare/modificare ale agentiei organizatoare.
 
Locurile standard se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand si dupa alocarea celor solicitate si achitate cu supliment; Supliment locuri VIP (rd 1&2 si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare): 10 euro/pers/dus-intors.         
Reducere locuri ultima bancheta (numai daca se solicita in mod expres la rezervare): 5 euro/pers/dus-intors.
Tarif one way: 80% din tariful dus-intors.
Tarif cu retur atipic (altul decat la o saptamana): tariful standard plus 25 euro.
 
Suplimente imbarcari sau transferuri din diferite orase:
 • Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic, Buzau: supliment 12 euro/pers/dus-intors;
 • Din Campina (Banesti DN 1): supliment 7 euro/pers dus-intors;
 • Din Ploiesti (Petrom Metro DN1): supliment 6 euro/pers dus-intors;
 • Din Pitesti: supliment 15 euro/pers dus-intors (pentru minim 4 persoane);
 • Din Rm Sarat, Focsani: supliment 15 euro/pers dus-intors;
 • Din Iasi (pentru minim 4 persoane), Roman, Bacau, Adjud: supliment 25 euro/pers dus-intors.
Agentia de turism organizatoare alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi in oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.
Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur.
Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.
 
Rezerva Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume *:
Email*:
Newsletter: vreau sa primesc Newsletter din partea agentiei.
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul din imagine*: Cod Securitate
Scopul colectarii datelor este pentru furnizare de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligata sa furnizat datele cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Feed-back clienti Klass Tour
Aveti posibilitatea de a scrie o mini-recenzie deoarece parerea dvs. este un element important pentru noi, ca si agentie de turism - in plus, ajuta turistii sa faca o alegere informata, asa cum, probabil si recenziile celorlalti v-au ajutat pe dvs.
Sejur Lefkada, 09.08-22.08.2020, dna Vasile, Bucuresti - 31.08.2020
Hotelul Sirios 3* a fost usor de gasit, check-in-ul a fost foarte rapid. Camera spatioasa, curata; dat fiind situatia cu Covid-ul se facea curatenie doar la cerere. Lenjeria si prosoa ... citeste tot »
City break Valencia, 07.08-14.08.2020, dna Firiceanu, Campina - 24.08.2020
San Lorenzo hotel butique 3* este situat la intrarea dinspre grădinile Turia, vis-avis de pod, chiar la intrarea in centrul istoric, ușor de reperat dacă a fost studiată locația ... citeste tot »
Sejur Nisipurile de Aur, hotel Grifid Bolero 4*,01.08 -10.08.2020, Dl Tarcuta, Iasi - 14.08.2020
... citeste tot »
Sejur Albena-hotel Elitsa 3*, 31.07 - 03.08.2020, dna Nicolescu, Bucuresti - 12.08.2020
Plusuri : Hotelul Elitsa 3* - usor de ajuns .
Situat pe plaja lata - cu nisip fin . Intrarea in apa se face lin- Balcoanele - majoritatea dau spre plaja. Au aer conditionat - cam zgomotos - dar ... citeste tot »

Companii Partenere
Agentia de Turism Kusadasi
Modalitati de plata
Agentia de turism KlassTour
Tel. (+40) 021.330.43.02 | office@klasstour.ro
Bd. Dimitrie Cantemir Nr. 20, Bl.8, Sc.4, Ap.100, Sector 4
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Rezerva acum!Vorbeste cu noi!