Pentru o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Detalii in Politica de confidentialitate.
agentia de turism Klass Tour
inchide meniu Meniu
Avion
City break Tirana
249 euro/ persoana
Rezerva Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume*:
Email:
Telefon*:
Cod Securitate*:
Mesaj*:
Scopul colectarii datelor este pentru furnizarea de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligat sa furnizati date cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

City break TiranaCapitala Albaniei, Tirana, este o metropola infloritoare, cu o varietate de atractii si activitati turistice. Orasul este plin de muzee fascinante, galerii si locuri istorice si are un trecut lung si o cultura interesanta. Cu numeroasele sale pub-uri, cluburi si restaurante, capitala Tirana este si o destinatie turistica animata pe timp de noapte. In concluzie, Tirana merita fara indoiala vizitata de oricine vrea sa afle mai multe despre cultura si istoria Albaniei.

Tirana, capitala Albaniei, este un oras dinamic si plina de viata, cu o gama variata de atractii si activitati pentru vizitatori. Iata cateva dintre cele mai bune locuri de vizitat in Tirana: Muzeul National de Istorie, Piata Skanderbeg, Moscheea Et’hem Bey, Galeria Nationala de Arta, Muzeul Bunk’Art, Castelul Tirana, Piramida din Tirana, Muntele Dajti, Teatrul National de Opera si Balet si multe altele.

Perioada 16 - 19 aprilie 2024, sejur 3 nopti


Tariful include: Oferta nu include:
Modalitate de plata: 40% avans la rezervare; diferenta cu 14 zile inainte de plecare;

Plata se poate efectua prin transfer bancar sau depunere numerar la Banca Transilvania (pe baza proformei emise de KLASS TOUR), in euro sau in lei. Se recomanda platile in euro pentru a evita diferentele de tarif cauzate de fluctuatiile cursurilor de schimb valutar aferente pachetului de servicii turistice contractat.

Conditii de anulare si modificare:
Din momentul efectuarii rezervarii nu se mai accepta - in mod gratuit - anulari/ retrageri/ modificari de nume/ perioada sejur etc. din partea turistului si orice modificare de nume va fi penalizata cu o taxa de la 50 euro/ persoana/ segment de zbor + diferenta de clasa tarifara din momentul modificarii;
Atentie: numar limitat de locuri disponibile pentru aceasta promotie.

Va rugam sa ne contactati daca doriti oferte similare si pentru alte perioade/ destinatii/ numar de nopti/ unitate de cazare etc - acest tip de oferta se poate personaliza conform solicitarilor dvs.

INFORMATII UTILE: Data publicarii ofertei: 22.03.2024
Cod oferta: O8LWA3CVE/O
ultimele
super oferte
Super Ofertele sunt trimise abonatilor la newsletter zilnic. Asigura-te ca nu ratezi nici una! Aboneaza-te acum la Newsletter. toate ofertele
inchide cautare oferte
Cauta in oferte: