Pentru o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Detalii in Politica de confidentialitate.
agentia de turism Klass Tour
inchide meniu Meniu
Avion
City Break Atena
269 euro/ persoana
Rezerva Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume*:
Email:
Telefon*:
Cod Securitate*:
Mesaj*:
Scopul colectarii datelor este pentru furnizarea de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligat sa furnizati date cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

City Break Atena


Ca loc de nastere al democratiei, filozofiei si teatrului, Atena are de oferit milenii intregi de istorie. De la ruinele antice de pe Acropolis, la bisericile byzantine sau Agora antica si la vibratiile cartierului Plaka, atractiile din Atena ofera imaginea concludenta a transformarii prin care a trecut, de la forta politica din trecut la centrul cultural contemporan de astazi.

Sejur 3 nopti in perioada 14 - 17 octombrie 2024
269 euro | adult, loc in camera dubla | pachet - hotel Apollo 3*
289 euro | adult, loc in camera dubla | pachet - hotel Achillion 3*
319 euro | adult, loc in camera dubla | pachet - hotel International 4*

Oferta include:
  • Bilet avion, zbor direct pe ruta/ orarul: Bucuresti Otopeni 06:40 - 08:25 Atena// Atena 23:05 - 00:50 Bucuresti Otopeni, companie low-cost;
  • taxele de aeroport;
  • taxa bagaj de mana 40x25x20 cm, greutate10 kg/ persoana;
  • check-in online gratuit efectuat de catre agentia de turism;
  • 3 nopti de cazare la hotel 3*/ 4*;
  • mic dejun.
Oferta nu include:
Modalitate de plata:
150 euro/ avans la rezervare, diferenta cu 14 zile inainte de data de plecare;

Plata se poate efectua prin transfer bancar sau depunere numerar la Banca Transilvania (pe baza proformei emise de KLASS TOUR), in euro sau in lei. Se recomanda platile in euro pentru a evita diferentele de tarif cauzate de fluctuatiile cursurilor de schimb valutar aferente pachetului de servicii turistice contractat.

Conditii de anulare si modificare:
Din momentul efectuarii rezervarii nu se mai accepta - in mod gratuit - anulari/ retrageri/ modificari de nume/ perioada sejur etc. din partea turistului si orice modificare de nume va fi penalizata cu o taxa aproximativa de 50 euro/ persoana/ segment de zbor + diferenta de clasa tarifara din momentul modificarii;

Atentie: numar limitat de locuri disponibile pentru aceasta promotie.

Va rugam sa ne contactati daca doriti oferte similare si pentru alte perioade/ destinatii/ numar de nopti/ unitate de cazare etc - acest tip de oferta se poate personaliza conform solicitarilor dvs.

INFORMATII UTILE: Data publicarii ofertei: 09.07.2024
Cod oferta: O8WA4CO
ultimele
super oferte
Super Ofertele sunt trimise abonatilor la newsletter zilnic. Asigura-te ca nu ratezi nici una! Aboneaza-te acum la Newsletter. toate ofertele
inchide cautare oferte
Cauta in oferte: