Pentru o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Detalii in Politica de confidentialitate.
agentia de turism Klass Tour
inchide meniu Meniu
Avion
City break Paphos, Cipru
289 euro/ persoana
Rezerva Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume*:
Email:
Telefon*:
Cod Securitate*:
Mesaj*:
Scopul colectarii datelor este pentru furnizarea de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligat sa furnizati date cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

City break Paphos, Cipru

Perioada 28.09 - 02.10.2024

Statiunea Paphos se afla la 139 km sud-vest de Larnaca, fiind una dintre cele mai cautate si mai exclusiviste destinatii turistice din Cipru si din bazinul Marii Mediterane. Statiunea Paphos are 5 simboluri majore: Afrodita - zeita frumusetii, Sf. Apostol Paul, Paphos - fiul lui Pygmalion si Imperiul Greco - Roman. Al 5 lea reper este faptul ca intregul oras a fost declarat sit arheologic si inclus in patrimouniul cultural UNESCO. Conform mitologiei, zeita frumusetii Afrodita s-a nascut in Paphos, intruchipandu-se din apa Marii Mediterane. Mozaicurile de la Nea Paphos, declarate patrimoniu Unesco, sunt printre cele mai frumoase din lume. Sf. Paul a poposit la Paphos in sec I, in drumul sau spre Roma.

Perioada 25 iunie - 02 iulie 2024
  • 289 euro/persoana, mic dejun/ pachet - hotel Paphiessa 3*
  • 329 euro/persoana, mic dejun / pachet - hotel King 3*
  • 339 euro/persoana, mic dejun / pachet - hotel Nereus 3*
  • 399 euro/persoana, mic dejun / pachet - hotel Avlida 4*

Tariful include: Oferta nu include:
Modalitate de plata:
150 euro/ persoana, avans la rezervare, diferenta cu 14 zile inainte de data de check in.

Plata se poate efectua prin transfer bancar sau depunere numerar la Banca Transilvania (pe baza proformei emise de KLASS TOUR), in euro sau in lei. Se recomanda platile in euro pentru a evita diferentele de tarif cauzate de fluctuatiile cursurilor de schimb valutar aferente pachetului de servicii turistice contractat.

Conditii de anulare si modificare:
Din momentul efectuarii rezervarii nu se mai accepta - in mod gratuit - anulari/ retrageri/ modificari de nume/ perioada sejur etc. din partea turistului si orice modificare de nume va fi penalizata cu o taxa de minim 50 euro/ persoana/ segment de zbor + diferenta de clasa tarifara din momentul modificarii;
Atentie: numar limitat de locuri disponibile pentru aceasta promotie. Tariful poate suferi modificari in functie de disponibilitatile din momentul ofertarii/ rezervarii

Va rugam sa ne contactati daca doriti oferte similare si pentru alte perioade/ destinatii/ numar de nopti/ unitate de cazare etc - acest tip de oferta se poate personaliza conform solicitarilor dvs.

INFORMATII UTILE: Data publicarii ofertei: 21.06.2024
Cod oferta: O8LRA/4C/S
ultimele
super oferte
Super Ofertele sunt trimise abonatilor la newsletter zilnic. Asigura-te ca nu ratezi nici una! Aboneaza-te acum la Newsletter. toate ofertele
inchide cautare oferte
Cauta in oferte: