Pentru o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Detalii in Politica de confidentialitate.
agentia de turism Klass Tour
inchide meniu Meniu

Agentia Klass Tour

Termeni si Conditii

Iti multumim ca ai folosit serviciile agentiei de turism Klass Tour. Te rugam sa citesti aceste informatii cu mare atentie; contin detalii importante despre cum poti efectua plata si intra in posesia documentelor de calatorie. Daca ai nelamuriri, te rugam sa ne contactezi.

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.klasstour.ro:

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la KLASS TOUR si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. KLASS TOUR nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii KLASS TOUR (referentii de vanzare). In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite de la reprezentantii KLASS TOUR (referentii de vanzare).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

In momentul navigarii dvs. pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Acestea se calculeaza facandu-se referinta la pretul standard. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu KLASS TOUR pentru detalii complete.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. KLASS TOUR nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Anulari/ Modificari:

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic KLASS TOUR despre intentiile dvs.
In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/ modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

KLASS TOUR sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. KLASS TOUR sau Furnizorul nu pot anula/ modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), KLASS TOUR isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Modalitati de plata

Plata se poate efectua, prin transfer bancar/depunere in contul societatii SC BLISS CONSULT SRL deschis la Banca Transilvania, Sucursala Tineretului
Cont RON: RO66BTRL04301202G55747XX
Cont EURO: RO41BTRL04304202G55747XX

sau printr-un link de plata furnizat de un consultant Klasstour.ro, dupa confirmarea rezervarii. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa de tine in rezervare.

Pana cand trebuie sa platesc?

In momentul efectuarii rezervarii, atat pe site-ul www.klasstour.ro, cat si prin intermediul call center-ului, primesti informatii cu privire la data limita de plata a rezervarii. Plata trebuie sa fie confirmata cel tarziu pana la data indicata in rezervare sau de consultantii agentiei in timpul programului de lucru al agentiei KLASS TOUR. Aceasta data limita este impusa de catre furnizorii serviciilor turistice si nu de catre agentia Klass Tour, iar in cazul in care plata nu se efectueaza pana la data indicata, rezervarile vor fi anulate automat.

In ce valuta platesc?

Poti plati contravaloarea sejurului/cazarii/biletului de avion in EURO. Suma de plata este detaliata in emailul de confirmare a rezervarii.
Plata se mai poate face in RON, la cursul BNR din ziua platii la care se adauga un comision de risc valutar de 2%.
Pentru platile efectuate cu cardul online, ai optiunea de a alege ce moneda de tranzactionare doresti sa fie folosita. Iti recomandam sa alegi ca moneda de tranzactionare moneda in care este emis cardul cu care doresti sa faci plata.

Puteti achita online rezervarea utilizand cardul dumneavoastra. Cardurile acceptate pentru plata online sunt Visa, MasterCard, Maestro, prin portalul securizat EuPlatesc.

ultimele
super oferte
Super Ofertele sunt trimise abonatilor la newsletter zilnic. Asigura-te ca nu ratezi nici una! Aboneaza-te acum la Newsletter. toate ofertele
inchide cautare oferte
Cauta in oferte: